10 bästa Android-appar 2020 som du borde ha på din telefon

10 bästa Android-appar 2020 som du borde ha på din telefon

I dagens teknikvärld gör smarttelefonen vårt liv enklare. Det finns tusentals Android-applikationer tillgängliga där ute för en annan användning, men när det gäller att hitta den perfekta appen för ett visst bruk blir det väldigt förvirrande; du är laddad med tusentals liknande appar.

Det finns otaliga appar tillgängliga i Google Play Store, de olika applikationsvarianterna gör det svårt att hitta den perfekta; Nedan finns de bästa Android-apparna som du borde ha i din smartphone.

10 bästa Android-appar 2020 som du borde ha på din telefon

1. DELA det

Dela det

SHAREit är en av de mest använda applikationerna för Android; du kommer att få den här applikationen på nästan alla smartphones; Dela det låter dig överföra alla typer av filer mellan två eller flera enheter samtidigt.

SHARE det är tillgängligt för olika plattformar, du kan dela filer mellan operativsystem Android, iOS, Windows och Mac. Det finns ingen storleksbegränsning; Du kan dela den här filen av vilken typ och vilken storlek som helst. SHAREit är helt gratis.

2. CamScanner – Skanner för att skanna PDF

CamScanner - Skanner för att skanna PDFCamScanner – Skanner för att skanna PDF

På vårt högskola eller kontor tar vi bilder av olika viktiga dokument och vill att de ska vara i följd och tydlig kvalitet, under många förhållanden, vi måste göra PDF-filen för dessa foton; CamScanner hjälper dig under dessa förhållanden.

Med CamScanner kan du skanna alla dokument som skannrarna; Du kan skanna den, skapa PDF-filen. CamScanner är en freemium-applikation; Du kan använda dess gratisversion med begränsade funktioner om du vill uppgradera kan du uppgradera till premium.

3. Snapsade

SnapsadeSnapsade

Vi har alla hobbyer att ta bilder och uppdatera dem på sociala medier, men innan vi laddar upp vill vi alltid förbättra bilderna. Snapseed är en av de bästa och mest använda professionell fotoredigeringsapplikation; Google äger denna applikation.

Snapseed erbjuder dig en olika typer av verktyg för att förbättra din bild; efter lite övning kan du redigera bilderna som proffs. Du kan också installera Snapseed på PC med Android Emulator.

4. Snaptube

SnaptubeSnaptube

Snaptube är en av de bästa videorna som laddar ner appen; med Snaptube, du kan ladda ner videor från mer än 50+ sociala nätverkswebbplatser och videostreamingsplattformar, inklusive SoundCloud, Instagram, Facebook, Youtube och flera andra.

Du kan också använda & hantera dina premiummedlemskap med Snaptube. Det finns ingen nedladdningsgräns och Snaptube erbjuder dig den hastighet som du aldrig upplever tidigare.

5. LastPass Password Manager

LastPass Password ManagerLastPass Password Manager

I dagens värld av internet beror allt på lösenordet, det är viktigt att välja det starka lösenordet för att vara säker från hackare online, men vi glömde vanligtvis lösenorden.

LastPass Password Manager kommer hjälper dig att hantera alla dina lösenord, anteckningar, kortuppgifter, adress och flera andra saker. LastPass Password Manager är en freemium-lösenordshanterare, men deras gratisversion är tillräcklig för vanliga användare om du vill att du kan uppgradera i framtiden.

Måste läsa: Topp 10 bästa ePUB-läsare för Windows-PC

6. Jio TV

Jio TVJio TV

Jio TV är live-streamingapplikationer, det är gratis att använda appen som låter dig titta på hundratals nationella och internationella TV-kanaler live gratis, du kan se alla kanaler i önskad kvalitet från 360p till 4K.

Du kan titta på alla indiska TV-kanaler på olika språk när som helst.

7. Gaana Music

Gaana MusicGaana Music

Vi älskar alla att lyssna på låtarna, men i dagens värld av höghastighetsinternet är det ingen mening att ladda ner alla låtar, Med Gaana Music kan du lyssna gratis på alla olika låtar från hela världen.

Alla låtar är väl organiserade i applikationen efter kategori, sångare, språk och filmer. Gaana Music-applikationen är helt gratis att användaoch tillgängliga alla andra plattformar.

8. Truecaller

TruecallerTruecaller

Truecaller hjälper dig att skyddas från skräppostsamtal. om någon okänd person ringer till dig, så visar Truecaller dig deras fullständiga detaljer, du kan också hantera alla dina samtal, sms och till och med betalningar med Truecaller.

Det är en freemium-applikation. För det mesta använder användare sin gratisversion, men om du vill uppleva premiumtjänsterna kan du uppgradera till en premiumplan. Det är en av de bästa Android-apparna.

9. KineMaster – Videoredigerare

KineMaster - VideoredigerareKineMaster – Videoredigerare

KineMaster är en av de bästa videoredigeringsapplikationerna speciellt designade för Android. Du kan professionellt redigera videon med KineMaster. Appen är finns i både gratis och betalda versioner; dess gratisversion är tillräckligt för att redigera videor för sociala medier.

Du får allt professionella redigeringsapplikationer; Du kan också ändra bakgrunden för videor med hjälp av ChromaKey-funktionen.

10. Turbo VPN

Turbo VPNTurbo VPN

Med Turbo VPN kan du bläddra bland alla blockerade webbplatser från ditt område, skola eller collage; Det finns olika VPN-applikationer tillgängliga Android. Ändå går mest användare med Turbo VPN på grund av dess enkla att använda enkla gränssnitt.

Du kan använda Turbo VPN gratis, men om du vill uppleva snabba och premiumservrar måste du uppgradera till premium.

Dessa är den mest användbara applikationen för Android som du borde ha i din telefon, vårt team av professionella kortlistor alla ovan nämnda applikationer efter omfattande forskning; Vi har bara placerat de applikationer som gör det dagliga livet enklare.

Vi hoppas att den här artikeln om bästa Android-appar 2020 är till hjälp för dig. Om artikeln är användbar för dig på något sätt, dela den på sociala medier, håll kontakten med oss ​​för alla de senaste tekniska uppdateringarna.