10 bästa Android-appar för att köra dubbla WhatsApp på en telefon

10 bästa Android-appar för att köra dubbla WhatsApp på en telefon

Dessa dagar är det inte så stort att ha flera konton, men att hantera alla konton kan vara en besvärlig uppgift. På stationära operativsystem blir det enkelt att hantera olika konton eftersom vi får ett separat alternativ att logga ut och logga in.

Det är dock svårt att växla mellan olika konton i det mobila operativsystemet som Android. De flesta av snabbmeddelandeprogrammen och sociala nätverksappar som WhatsApp, Telegram, etc. ger inte användare “logga ut” -knappen. Så användarna måste antingen rensa appdata eller installera om appen för att logga in med ett annat konto.

Så, för att hantera sådana problem väljer Android-användare att installera appkloner. Det finns gott om appkloner tillgängliga i Google Play Store som kan skapa exakta kopior av en app på din smartphone. Dessa appkloner kan användas för att skapa flera instanser av WhatsApp.

Bästa Android-appar för att köra dubbla WhatsApp

Så i den här artikeln ska vi dela några bästa appar som kan hjälpa dig att köra flera WhatsApp-konton på din smartphone. Så låt oss kolla in App-klonerna för Android.

1. Multi Parallel

Multi Parallel

Med Multi Parallel kan du hantera flera konton av WhatsApp, Messenger, Facebook, Line, Instagram, etc. Den här stöder också Google Play Services & Google Play Games. Med Multi Parallel kan du köra flera Play Games-konton.

2. 2Konton

2Konton2Konton

Om du letar efter en Android-app för att klona populära appar som WhatsApp, Telegram, Instagram, Twitter, Messenger, etc, kan 2Accounts vara det bästa valet för dig. Gissa vad? 2Accounts tillåter även användare att skapa flera instanser av Google Play Games. Användargränssnittet för 2Accounts är rent och snyggt organiserat, och det är definitivt de bästa Android-apparna för att köra flera WhatsApp-konton.

3. GÖR flera konton

GÖR flera kontonGÖR flera konton

Om du letar efter sätt att logga in med flera WhatsApp-, Messenger-, Facebook-konton kan DO Multiple Accounts vara det bästa valet för dig. Appen kan klona nästan alla populära sociala appar och spelappar. Förutom kloning av appar har den också ett sekretessfack för att skydda de klonade apparna med lösenord / PIN-kod.

4. Multi

MångMång

Det är en lätt och lättanvänd app-kloner-app för Android. När det gäller kloning av appar kan Multi klona nästan alla populära sociala medieappar som WhatsApp, Facebook, Instagram, etc. Det har också ett privat skåp som kan användas för att låsa de klonade apparna.

5. Superklon

SuperklonSuperklon

Den här appen är avsedd för de användare som snabbt vill växla mellan flera sociala konton och spelkonton på Android. Super Clone kan skapa klon för WhatsApp, Facebook, COC, etc med bara ett klick. Vad som är viktigare är att det låter dig ändra klonappens etikett och ikon.

6. Vattenklon

Vattenklon Vattenklon

Som alla andra appkloner låter Water Clone dig också skapa klonappar för att köra flera konton. Det som är bra är att Water Clone är lätt och stöder de flesta populära sociala medieappar som WhatsApp, Facebook, Instagram, etc. Det har också en applikationslåsfunktion som låter dig låsa de klonade apparna.

7. Dual Space

Dual SpaceDual Space

Med Dual Space kan du enkelt klona dina befintliga appar för att logga in med flera konton. Det kan skapa en klonad version av populära sociala nätverk och snabbmeddelandeprogram som WhatsApp, Messenger, etc. Inte bara det, men Dual Space kan också användas för att öppna två spelkonton för Google Play.

8. Dubbla appar

Dubbla apparDubbla appar

Precis som alla andra appkloner skapar Dual Apps den klonade versionen av populära appar som WhatsApp, Instagram, Messenger, etc. Bortsett från det kan Dual Apps också användas för att öppna två spelkonton för Google Play. Så, Dual Apps är en annan bästa Android-app som kan användas för att köra dubbel WhatsApp på en smartphone.

9. Klonapp

KlonappKlonapp

Den här är helt annonsfri och kan användas för att köra Dual WhatsApp på en telefon. Appklonaren erbjuder dig massor av användbara funktioner. Till exempel finns det en privat och gratis VPN för att kringgå appbegränsningar, magiska klistermärken etc. Det låter dig också anpassa ikonen för den klonade appen för att skydda din integritet.

10. Dr.Clone

Dr. CloneDr. Clone

Jämfört med alla andra appkloner för Android är Dr.Clone ganska lätt att använda. Appen låter dig logga in på två konton i en app. Appen är helt gratis att använda och du kan använda den för att köra flera konton i samma app samtidigt på en telefon. Du kan också ställa in Dr.Clone så att den blockerar eller tillåter meddelanden om någon klonad app.

Slutsats:

Med dessa appar kan du enkelt köra dubbel WhatsApp på en enda smartphone. Samma appar kan användas för att skapa andra snabbmeddelanden och sociala appar som Facebook, Telegram, etc. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Vänligen dela den med dina vänner också. Om du känner till några andra sådana appar, låt oss veta i kommentarfältet nedan.