10 bästa & amp; Snabbaste Android-apparna för att överföra filer trådlöst

 10 bästa & amp;  Snabbaste Android-apparna för att överföra filer trådlöst

Låt oss erkänna att vi på vår Android-smartphone lagrar enorma filer. Vi behåller applikationer, foton, videor, PDF-filer etc. Ibland vill vi dela dessa filer med en annan smartphone eller dator. Vid den tiden måste vi använda filöverföringsappar.

Det finns gott om filöverföringsappar tillgängliga för Android i Google Play Store som kan förenkla filöverföringsprocessen. I den här artikeln ska vi dela några av de bästa och snabbaste Android-apparna för att överföra filer trådlöst.

10 bästa och snabbaste Android-appar för att överföra filer trådlöst

De flesta av dessa appar använder WiFi för att överföra filer mellan enheter, medan vissa av dem är beroende av Bluetooth. Så, låt oss kolla in de bästa Android-apparna för att överföra filer trådlöst 2020.

1. Dropbox

Dropbox

Dropbox är en av de mest nedladdade molnlagringsapparna i Play Store efter Google Drive, och den erbjuder 2 GB ledigt utrymme som kan utökas (betalas). Faktum är dock att Dropbox-appen helt enkelt tillåter oss att skapa delade mappar som synkroniseras med PC eller iOS, genom vilka vi kan skicka alla typer av filer till vem som helst.

2. DELA det

Dela detDela det

En annan klassisk app som använder WiFi Direct-teknik, eftersom SHAREit är väldigt lätt att använda och är en av de mest populära på Google Play Store med mer än 600 miljoner aktiva användare. Fördelen är att den också har en applikation för iOS och skrivbord, samt Windows och macOS. Som i SHAREit kan du helt enkelt dela alla typer av filer som videor, foton, musik samt de appar du har installerat på din enhet.

3. Mi Drop

Mi DropMi Drop

Vi vet alla mycket väl att den välkända kinesiska smarttelefontillverkaren naturligtvis erbjuder Xiaomi smartphones av hög kvalitet, men förutom alla dessa saker är det också ett företag som också fokuserar på mjukvarusegmentet. En av de bästa applikationerna i den här listan är Mi Drop, som helt enkelt låter oss dela filer upp till 200 gånger snabbare än Bluetooth med WiFi Direct-teknik utan att ha internet.

4. Files Go

Files GoFiles Go

Förutom att vi kan spara utrymme är det också en fantastisk filhanterare som helt enkelt låter oss dela våra bilder med människor i närheten via Bluetooth. Dessutom kommer den här fantastiska applikationen, naturligtvis, Files Go också med andra extraordinära funktioner som helt enkelt gör den här appen till en av de bästa i sitt slag.

5. Airdroid

AirdroidAirdroid

Airdroid är ett kraftfullt verktyg som helt enkelt låter oss fånga skärmar, skicka filer, synkronisera aviseringar, fjärrkontroll eller göra säkerhetskopior. Det hålls uppdaterat och teamet bakom det korrigerar vanligtvis alla synkroniseringsfel som visas mycket snabbt än andra.

6. Xender

XenderXender

Xender har ett mycket enkelt och tydligt gränssnitt som helt enkelt låter oss skicka alla typer av filer som ett bildgalleri och Smart Switch för att överföra filer som kontakter, SMS, foton eller musik från den gamla telefonen till den nya och mycket mer. Därför är Xender bland de bästa apparna som har fullastade funktioner och gör den till en av de bästa apparna i sitt slag.

7. Dela appar – Filöverföring

4 Dela appar - Filöverföring4 Dela appar – Filöverföring

De välkända 4-delade apparna – File Transfer erbjuder hastighet på upp till tjugo MB (megabyte) för att dela filer från en mobiltelefon till en annan. Dessutom har 4 Share Apps – File Transfer ett mycket enkelt och tydligt gränssnitt med estetik i materialdesign. Och det mest intressanta är att den här appen inte har några begränsningar för storleken på filen som vi vill dela.

8. Skicka var som helst (filöverföring)

Skicka var som helst (filöverföring)Skicka var som helst (filöverföring)

I den här listan är det applikationen att dela filer med den bästa UI-designen, som är riktigt välorganiserad och utan något fel. Faktum är dock att alla dessa alternativ helt enkelt bygger på samma koncept för WiFi Direct-teknik, men vissa av dem erbjuder helt enkelt ett bättre utformat gränssnitt än andra.

9. Pushbullet

PushbulletPushbullet

Det är en klassisk applikation som är tillgänglig för Android och har anpassats om som en applikation som är mer fokuserad på meddelanden. Det är dock fortfarande en av de mest kompletta apparna för att dela information från en enhet till en annan, smartphone till datorn och överföra vad vi vill. Och inte bara att även det låter dig också synkronisera meddelanden, SMS och kopiera och klistra in text.

10. XShare

XShareXShare

XShare är en ny filöverföringsapp tillgänglig i Google Play Store. Android-filöverföringsappen är beroende av ett WiFi-nätverk för att utbyta filer. Vad som är intressant är att XShare också har ett QR-kod snabbt matchande alternativ för att förenkla fildelningsprocessen.

Så, vad tycker du om den här listan? Dela helt enkelt alla dina åsikter och tankar i kommentarsektionen nedan. Och om du gillade den här artikeln, glöm inte att dela den här artikeln med dina vänner.