10 kraftfulla webbplatser som kan ersätta din PC-programvara

10 kraftfulla webbplatser som kan ersätta din PC-programvara

Tja, om vi tittar omkring kommer vi att upptäcka att de dagarna är borta när webbläsarna bara användes för att bläddra och skicka e-post. Med utvecklingen av webbteknologier som PHP, HTML5 kan webbläsare göra massor av fantastiska saker.

Du kommer inte att tro det, men det finns få webbplatser där ute som är tillräckligt kapabla för att ersätta det mesta av den nödvändiga skrivbordsprogrammet. Så i den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa kraftfulla webbplatserna som kan ersätta skrivbordsprogramvara.

10 kraftfulla webbplatser som kan ersätta din PC-programvara

Alla dessa webbplatser skiljer sig från varandra och de tjänar för olika ändamål. Webbplatserna som listas i den här artikeln kan göra det mesta av ditt arbete i din webbläsare utan att öppna någon extra programvara. Så låt oss kolla in några av de kraftfulla webbplatserna för att ersätta din dators programvara.

1. VirusTotal

VirusTotal

Vill du inte spendera på dyra säkerhetssviter? Du måste prova den här webbplatsen. VirusTotal är en gratis webbplats som låter dig skanna filer och webbadresser. Det kan enkelt skanna igenom filer för att upptäcka virus, maskar, trojaner och alla andra former av säkerhetshot. Webbskannern är tillräckligt kraftfull för att ersätta datorns antivirusprogram.

2. Google Drive Suite

Google Drive SuiteGoogle Drive Suite

Google Drive Suite anses vara den bästa ersättningen för Microsoft Office. Upp till viss del är det sant! Men på nackdelen är Google Drive Suite lite komplicerad att använda. Det är en webbapp som består av olika verktyg för dokument, kalkylark, presentationer etc.

3. Pixlr Editor

Pixlr EditorPixlr Editor

Vet du inte hur du använder Adobe Photoshop för fotoredigering? Du måste prova Pixlr Editor. Det är ett webbaserat fotoredigeringsverktyg som uppfyller alla dina fotoredigeringsbehov. Även om Pixlr Editor inte är lika kraftfull som photoshop, är den verkligen mer kapabel än Paint-programmet som medföljer Windows.

4. TinyPNG

TinyPNGTinyPNG

Om du fortfarande litar på verktyg för bildkomprimering från tredje part för att komprimera din bild måste du använda TinyPNG. TinyPNG är en online bildkompressor som använder några smarta tekniker för att minska filstorleken. Det minskar filstorleken kraftigt samtidigt som bildkvaliteten bibehålls.

5. Spotify webbspelare

Spotify webbspelareSpotify webbspelare

Det är ingen tvekan om att alla älskar att lyssna på musik. Men för att lyssna på musik behöver användare ofta musikspelareappar som VLC, Winamp, etc. Vad händer om jag säger att du kan njuta av över 20 miljoner låtar utan att installera något på din dator? Det är möjligt med Spotify-webbklienten, som är en streamingtjänst för musik. Webbklienten fungerar inuti webbläsaren och gör det möjligt för användare att komma åt över 20 miljoner låtar.

6. Online-Konvertera

Online-KonverteraOnline-Konvertera

Medan video- och ljudredigering finns det tillfällen när vi behöver konvertera filformaten. För att konvertera filformat använder vi i allmänhet filomvandlare som Format Factory, valfri videokonverterare etc. Dessa filomvandlare kan sakta ner din dator och kan konsumera mycket lagringsutrymme. För att undvika filkonverterare kan du besöka en online-konverteringswebbplats. På Online-Convert kan du konvertera alla mediefiler på din dator som inte är större än 100 MB.

7. PDFescape

PDF-bildPDF-bild

Letar du efter den bästa webbaserade Adobe Acrobat-ersättaren för din Windows-dator? Om ja, måste du besöka PDFescape. Webbplatsen kan hjälpa dig på flera sätt som att fylla i PDF-formulär, lägga till text, länkar, klisterlappar etc. i PDF-filen. Webbplatsen kan fungera som en perfekt Adobe Acrobat-ersättning för din dator.

8. Mynta

MyntaMynta

Mint är ett av de kraftfulla webbaserade verktygen som kan ersätta programvara för ekonomihantering från din dator. Det är ett webbaserat verktyg som synkroniseras med bankkontot för att spåra utgifter och inkomster. Bortsett från det skickar Mint också aviseringar när ditt kontosaldo är lågt, under misstänkta aktiviteter etc.

9. Lumen5

Lumen5Lumen5

Om du är bloggare kanske du är medveten om Lumen 5. Lumen 5 är ett av de fantastiska webbaserade verktygen som kan ersätta videoredigeringsprogram från din dator. Förvänta dig dock inga avancerade videoredigeringsfunktioner med Lumen5 eftersom det bara förvandlar en artikel till en video. Lumen5 kan också användas för att skapa attraktiva och engagerande YouTube-videor.

10. Skype för webben

Skype för webbenSkype för webben

Det är ingen tvekan om att Skype är den bästa röst- och videosamtalstjänsten där ute. Men vet du att Skype har möjlighet att ringa röst- och videosamtal direkt från webbläsaren? På detta sätt behöver du inte installera ytterligare Skype-klienter på din Windows 10-dator. Att använda Skype-webbversionen skulle spara lite lagringsutrymme och göra dig mer produktiv.

Så det här är de tio kraftfulla webbplatserna som kan ersätta datorns stationära programvara. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det med dina vänner också. Om du känner till några andra sådana webbplatser, låt oss veta i kommentarfältet nedan.