10 verktyg som automatiskt laddar ner fantastiska bilder varje dag

10 verktyg som automatiskt laddar ner fantastiska bilder varje dag

[dropcap]L[/dropcap]och ta en titt på de 8 verktyg som automatiskt laddar ner fantastiska bilder. Varje dag som du kan använda som skrivbordsbakgrund för att få en bra förändring varje dag. Så ta en titt på den fullständiga guiden nedan.

Vad måste du göra om du vill ta några högkvalitativa och fantastiska bilder? Det är vanligt att du måste söka efter dem på internet och sedan ladda ner bilderna till din enhet. Men är det det enkla sättet, även om det inte är så enkelt för att du kommer att behöva leta efter de snyggaste bilderna på internet vilket innebär att du kommer att passera genom ett stort stort antal värdelösa bilder och även några bra bilder tills du förstår utseendet på alla fantastiska bilder. Vi vet att sökmotorerna blir bra men det är också sant att alla sökmotorer inte skulle kunna ge det bästa av de bästa noggranna resultaten fram till datumet. I den här artikeln idag kommer vi att dela de fyra oerhört fantastiska verktygen som så småningom kan göra uppgiften att hitta de fantastiska bilderna riktigt enkla och snabba. I grund och botten är det här den typ av appar som automatiskt laddar ner och installerar bilderna på din enhet, och dessa bilder kommer alltid att se bra ut som du säkert kommer att älska. Så för att komma till saken kommer vi att beskriva de fyra fantastiska verktygen som hjälper till att hämta de fantastiska bilderna!

Läs också: 10 gratis appar för videosamtal för Windows PC

10 verktyg som automatiskt laddar ner fantastiska bilder varje dag

Nedan hade vi valt ut några av de bästa apparna som du säkert kommer att älska att prova eftersom de hjälper dig att ladda ner de bästa bakgrundsbilderna till dina enheter. Så titta på dessa appar nedan.

# 1 Artpip

Artpip

De mest klassiska målningarna eller konsten från biblioteket med tusentals strömmar till din enhet när du installerar den här appen. Du kommer att bli förvånad över att se kvaliteten på bilderna som den här appen installerar och därför kommer du aldrig att avinstallera den här appen av någon anledning. I grund och botten kan du inte lämna för att ta de fantastiska bilderna som automatiskt hämtas till din enhet.

# 2 UnSplash

Fyra verktyg som automatiskt laddar ner fantastiska bilder varje dagVerktyg som automatiskt laddar ner fantastiska bilder

Detta är stänk av den enorma samlingen av bilder som låter dig komma i kontakt med fantastiska bilder utan hårt arbete eller sökning. I likhet med de andra apparna har den här appen sina egna funktioner och vilken typ av bilder som finns tillgängliga i den här källan är helt annorlunda. Slutför ditt val med den här appen och då behöver du aldrig söka efter någon cool bakgrund eller bakgrund!

# 3 Desktoppr

Fyra verktyg som automatiskt laddar ner fantastiska bilder varje dagLadda ner fantastiska bilder automatiskt

Gå med i denna enorma skrivbordsdatabas med fantastiska bilder och du kan också synkronisera detta med Dropbox-kontot. Detta låter användarna ta så många bilder utan spänning för att hämta dessa från källorna genom att söka efter dem. Prova och du kommer verkligen att tycka om det!

# 4 John’s Wallpaper Switcher

John's Wallpaper SwitcherJohn’s Wallpaper Switcher

Gratis verktyg för Windows-användare, men detsamma betalas för Mac-användare, det här verktyget har förmågan att göra det möjligt för användaren att ladda ner många olika fantastiska bilder. Användarna kan välja bilderna och de olika kategorierna för vilka denna app kommer att göra en omfattande sökning inom antalet källor och därmed ge riktigt bra bilder.

Läs också: Bästa duplicera Photo Finder & Fixer-verktyg för Android

# 5 Dynamiskt tema

Ladda ner bakgrundsbilderLadda ner bakgrundsbilder

Dynamic Theme är en av de bästa Windows 10-apparna som automatiskt laddar ner och ställer in en ny skrivbordsunderlägg varje dag. Dynamic Theme-appen för Windows är helt gratis och den visar inga annonser. Bortsett från det tar appen bakgrundsbilder från Bing-bilder och ändrar automatiskt bakgrundsbild på den angivna tidsramen.

# 6 Splashy

SplashySplashy

Om du letar efter en Windows 10-app som kan ge högupplösta, vackra och gratis bilder måste du använda Splashy. Splashy-verktyg för Windows tar bilder från en bildsida som kallas Unsplash. Det fantastiska med Splashy är att det inte bara laddar ner, men det sätter också nedladdade bilder som bakgrundsbild på låsskärmen.

# 7 Wallpaper Studio 10

Ladda ner nya bakgrundsbilderLadda ner nya bakgrundsbilder

Som namnet på appen säger, erbjuder Wallpaper Studio 10 för Windows massor av bilder som du kan använda som låsskärm eller skrivbordsunderlägg. Det fantastiska med Wallpaper Studio 10 är att det erbjuder bakgrundsbilder i olika kategorier som bil, roligt, liv, natur, sport, etc. Så, Wallpaper Studio 10 är en annan bästa app som du kan använda för att ladda ner och ställa in tapeter.

# 8 Daglig bild

Daglig bildDaglig bild

Daily Pic liknar ganska mycket Splashy som har listats i artikeln. Det fantastiska med Daily Pic är att det förlitar sig på Bing Wallpapers för att ge dig högkvalitativa och vackra tapeter varje dag. Bortsett från det, tillåter daglig bild också användare att välja bildkategorier. Så det är ett annat bästa verktyg som automatiskt kan ladda ner bilder på din dator.

# 9 9Zen Wallpaper Changer

9Zen Wallpaper Changer9Zen Wallpaper Changer

9Zen Wallpaper Changer är ett annat bästa Windows 10-verktyg som du kan använda för att ladda ner bakgrundsbilder varje dag. I grund och botten är 9Zen Wallpaper Changer en ultimat app för att ändra låsskärmen och bakgrundsbilden på skrivbordet och det ger många högkvalitativa bilder. Så 9Zen Wallpaper Changer är ett annat bästa verktyg som du automatiskt kan ladda ner bakgrundsbilder på din Windows 10-dator.

# 10 Daglig skrivbordsunderlägg

Daglig skrivbordsunderläggDaglig skrivbordsunderlägg

Som namnet på appen säger är Daily Desktop Wallpaper ett annat fantastiskt verktyg för tapetväxlare som alla skulle älska att ha på sin dator. Daglig skrivbordsunderlägg för Windows ändrar enhetens bakgrund och låsskärm med dagens Bing-bild. Så, Desktop Desktop Wallpaper är en annan bästa tapetväxlare för Windows 10 som du kan överväga.

Alla ovanstående verktyg är bästa tillgängliga programvara som kan hjälpa till att hämta fantastiska verktyg på internet och sedan ladda ner dessa automatiskt till enheten. Du kommer säkert att vilja ha dessa appar för utan fantastiska bakgrunder kanske du inte känner att din enhet är intressant och hela utseendet skulle alltid vara tråkigt. Så ta bara tag i någon av ovanstående appar som du gillar mest och börja skära internet för de fantastiska bilderna. Vi hoppas att du gillade informationen i den här artikeln och du skulle förmodligen också dela den med dina vänner. Egentligen kan detta vara ditt värdefulla stöd för oss så tänk på att göra det. Dela dina åsikter och förslagen om artikeln genom kommentarfältet nedan!