15 bästa Android Dialer-appar 2020

15 bästa Android Dialer-appar 2020

Saker har förändrats mycket de senaste åren, särskilt på teknikfronten. Dessa dagar har smartphones blivit våra ständiga följeslagare och utan den kan vi inte överleva en enda dag. Även om smartphones idag kunde göra många saker, är det främst känt för att ringa och skicka SMS.

Nu kan Android-funktioner komma och gå, men det var förmågan att ringa samtal som förblev och kommer att förbli ersatta i flera år. Android har en lageruppringare som är tillräckligt bra för daglig användning, men det saknar många viktiga funktioner.

15 bästa Android Dialer-appar 2020

För att få den bästa uppringningen någonsin, måste man använda en Android-uppringningsapp. Det finns massor av Android-uppringningsappar tillgängliga i Google Play Store gratis. Men inte alla är värda att användas. Så i den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa och noggrant utvalda Android-uppringningsapparna.

1. True Phone Dialer & Kontakter

True Phone Dialer & Kontakter

Om du letar efter en Android-uppringningsapp som kan ersätta din lageruppringare och ta din uppringningsupplevelse till nästa nivå, måste du prova True Phone Dialer & Kontakter. Detta är en mycket anpassningsbar uppringningsapp som har några unika funktioner som T9-sökning. T9 söker igenom dina senaste samtal och kontakter. Bortsett från det fick appen också en smart samtalsgruppsfunktion.

2. ExDialer

ExDialerExDialer

Om du letar efter en enkel utseende och lättviktsersättning för din Android-smartphone måste du prova ExDialer. ExDialer är en av de bästa Android-uppringningsapparna som finns i Google Play Store, som just nu används av miljontals funktioner. Det fantastiska är att ExDialer har nästan alla funktioner som du förväntar dig av en uppringningsapp.

3. druva

druperdruper

Drupe är en allt-i-ett-kontakthanteringsapp för din Android-smartphone som innehåller många viktiga funktioner. Appen används just nu av över 20 miljoner användare och det är en av de bästa uppringningsapparna du kan ha. Från omvänd nummeruppslag till samtalsblockerare har drupe allt.

4. Kontakter +

Kontakter +Kontakter +

Om du söker efter äkta allt-i-ett-kontakt-, uppringnings-, SMS- och samtalsloggappar för din Android-smartphone kan Kontakter + vara det bästa valet för dig. Gissa vad? med Kontakter + kan du identifiera nummerpresentation, blockera samtal & SMS, njuta av 80+ teman etc.

5. ZenUI-uppringare och kontakter

ZenUI Dialer & KontakterZenUI Dialer & Kontakter

ZenUI Dialer & Kontakter från ASUS computer Inc. är en annan topprankad kontakt- och uppringningsapp tillgänglig i Google Play Store. Det fantastiska med ZenUI Dialer & Kontakter är att den innehåller alla funktioner som du förväntar dig av en kontakt- och uppringningsapp. Bortsett från det var det möjligheten att blockera samtal från okända samtalare som gör att appen skiljer sig från konkurrenterna.

6. Truecaller

TruecallerTruecaller

Truecaller behöver ingen introduktion eftersom förmodligen alla vet om det. Truecaller är en av de mest använda apparna för kommunikationsbehov. När vi pratar om uppringaren har Truecaller en av de kraftfulla uppringarna som kan identifiera nummerpresentatör och kan blockera skräppost och telefonsamtal. Truecaller uppringare erbjuder också användare samtalsinspelningsfunktioner.

7. Knappsats

KnappsatsKnappsats

Om du av någon anledning inte kan öppna lageruppringaren, kan du överväga Dialpad. I grund och botten replikerar Dialpad utseendet på Androids aktieuppringare och det fungerar på Android 5.0 och ovan. Appen lägger till en ny genväg till din telefon som öppnar kortnummerplattan direkt.

8. Smart uppringare

Smart uppringareSmart uppringare

om du letar efter en snygg uppringningsapp för din Android-smartphone måste du ge Smart Dialer ett försök. Det bästa med Smart Dialer är att det ger användarna ett smart och bekvämt sätt att hantera kontakter och samtalsloggar. Bortsett från det, paketerar Smart Dialer också några andra funktioner som att det kan skilja missade samtal från resten av samtalsloggarna, ge dig kontaktinformation om en viss samtalslogg etc.

9. i Dialer OS 10 – Kontaktbok

i Dialer OS 10 - Kontaktboki Dialer OS 10 – Kontaktbok

Tja, om du letar efter en uppringningsapp för din Android som erbjuder ett iOS Dialer-utseende, då kan jag Dialer OS 10 – Contact Book vara det bästa valet för dig. Uppringningsappen för Android ser väldigt professionell ut och den tillåter också användare att blockera samtal, meddelanden etc. Bortsett från det erbjuder i Dialer OS 10 – Contact Book också de vanligaste funktionerna som knappsats, senaste, kontakter etc.

10. Truecaller

TruecallerTruecaller

Truecaller är en av de bästa och högst rankade Android-uppringningsapparna som du kan använda just nu. Gissa vad? med den kraftfulla uppringaren av Truecaller kan du enkelt identifiera alla som ringer till dig. Inte bara det, men Truecaller kan också identifiera och blockera skräppost och telemarketing-samtal. Några andra funktioner i Truecaller inkluderar samtalsinspelning, snabbmeddelanden, historik för reservsamtal etc.

11. Batooni Dialer

Batooni DialerBatooni Dialer

Batooni Dialer är en av de bästa och mest unika uppringningsapparna som du kan använda på din Android-smartphone. Gissa vad? innan du ringer ett telefonnummer spelar Batooni Dialer en 8-10 sekunders videoannons och krediterar automatiskt ditt mobilkonto. Appens regel är enkel, titta på annonser och tjäna samtalskrediter. Appen överför pengarna direkt till ditt mobiltelefonkonto eller plånbok när du tittar på annonserna.

12. Dialer IOS12-stil

Dialer IOS12-stilDialer IOS12-stil

Tja, om du vill uppleva samma uppringare av iOS-typ på din Android-smartphone måste du prova Dialer IOS12-stil. Gissa vad? Dialer IOS12-stil är en lättanvänd uppringningsapp med iOS Style som också tillåter användare att blockera kontakter. Bortsett från det innehåller kontakthanteringsfunktionerna i Dialer IOS12-stil en favoritlista, gruppering av kontakter etc.

13. Smart Dialer

Smart DialerSmart Dialer

Clever Dialer är en av de bästa och högst rankade Android-uppringningsapparna som finns i Google Play Butik. Gissa vad? Clever Dialer kan hjälpa dig att blockera okända och telemarketing-samtal. Appen liknar ganska mycket Truecaller-appen som har listats ovan. Det kan identifiera okända uppringare i realtid.

14. Telefon – enkel uppringare

Telefon - enkel uppringareTelefon – enkel uppringare

Om du letar efter en lättanvänd och enkel uppringningsapp för din Android-smarttelefon måste du ge Telefon – Enkel uppringare ett försök. Funktionerna i Telefon – Enkel uppringare inkluderar en T9-kontaktsökning, redigering av befintliga kontakter, förslag på automatisk kontakt etc. Appens nyckelelement är dock dess lätta karaktär.

15. Nummerpresentatör – Telefonuppringare, samtalsblockering

Nummerpresentation - Telefonuppringare, samtalsblockeringNummerpresentation – Telefonuppringare, samtalsblockering

Caller ID – Phone Dialer, Call Blocker är en av de högst rankade uppringningsappar som finns tillgängliga. Det fantastiska är att den erbjuder en lättanvänd T9-uppringare som hjälper till att ringa direkt i appen. Inte bara det, utan uppringningsappen låter dig också hantera dina samtal och kontaktlistor.

Så det här är de 15 bästa Android-uppringningsapparna som du kan använda just nu. Om du känner till andra sådana appar, låt oss veta i kommentarfältet nedan.