15 bästa e-postklienter för Windows 10 (senaste 2020)

15 bästa e-postklienter för Windows 10 (senaste 2020)

Nästan alla proffs och affärsprofiler litar på e-postmeddelandet för att få kontakt med kunderna. Så det kommer inte att vara fel att säga att även efter det att det finns sådana lättanvända appar används e-post fortfarande som det primära kommunikationssättet i företagsmiljön.

Normalt har de flesta e-posttjänster som finns tillgängliga på internet en dedikerad e-postklient för Windows. Dessa e-postklienter eliminerar behovet av att komma åt den webbaserade panelen. Dessutom har en e-postklient för Windows en egen uppsättning fördelar.

Med en dedikerad e-postklient kan du till exempel hantera flera konton från olika e-posttjänster via ett enda användargränssnitt. Så, e-postklienter avslutar besväret med att installera uppdateringar nästa dag, byta konto, öppna en webbläsare etc.

15 bästa e-postklienter för Windows 10 (senaste 2020)

I den här artikeln ska vi diskutera några av de bästa e-postklienterna för Windows 10. Det fina med dessa e-postklienter är att användare inte behöver betala någonting för att använda dem. Så, låt oss kolla in de 15 bästa gratis e-postklienterna för Windows.

1. Mail & Kalender

Mail & Kalender

Det är den absolut bästa och bästa gratis e-postklienten som du ska använda. Det fantastiska med Mail & Calendar är att användare inte längre behöver gå någonstans för att ställa in och få sin inkorg igång. Det fantastiska med den kostnadsfria e-postklienten är att den tillåter användare att ansluta Yahoo, iCloud, Rediff, Gmail och många andra populära e-posttjänster som stöder IMAP och POP.

2. Mailbird

MailbirdMailbird

Det är en e-postklient från tredje part som tillhandahåller ett brett utbud av funktioner. Det fantastiska med Mailbird är att det är gratis att använda och att du kan hantera flera e-postkonton. Det spelar ingen roll vilken e-posttjänst du använder, Mailbird täcker allt. Inte bara det, men Mailbird har också en kombinerad inkorg som kallas ‘Unified Inbox’. Den kombinerade inkorgen kommer med det mörka temat och erbjuder olika bakgrund som användarna kan ställa in.

3. MailSpring

MailSpringMailSpring

Det är en e-postklient med öppen källkod som är rik på funktioner. Det fantastiska med den kraftfulla e-postklienten är att den stöder IMAP och SMTP-e-post. Det betyder att klienten täcker Gmail, Outlook, iCloud och några andra stora e-postleverantörer. Den gratis e-postklienten kommer dock med någon form av begränsning. Du kan inte ansluta mer än fyra e-postkonton med MailSpring.

4. Thunderbird

ThunderbirdThunderbird

Om vi ​​pratar om funktionerna i Thunderbird har den nästan allt du behöver för att uppfylla dina e-postbehov. E-postklienten har chattstöd, snabbfiltrering, aktivitetshanterare, RSS-läsare etc. Det har också ett automatiskt filter som kan användas för att rensa skräp från din inkorg. Den stöder nästan alla större e-posttjänster som Outlook, Outbox, Gmail, etc.

5. eMClient

eMClienteMClient

Tja, om du letar efter en kraftfull och bästa e-postklient för Windows kan eMClient vara det bästa alternativet för dig. Gränssnittet för eMClient är otroligt fantastiskt, och det rymmer också ett mörkt tema som ser fantastiskt ut. Med eMClient kan du hantera olika e-postkonton, kontakter, kalendrar etc. Inte bara det, men eMClient fick också stöd för PGP-kryptering så att du kan skicka dina e-postmeddelanden säkert.

6. Bläck

BläckigBläckig

Det är en annan bästa e-postklient för Windows 10 som du kan använda just nu. Det fantastiska med Inky är att det starkt fokuserar på säkerhet och affärer för att skydda e-postmeddelanden från tredje part. Gissa vad? Inky använder end-to-end-kryptering med digitala signaturer för att skydda alla inkommande och utgående e-postmeddelanden. En annan anmärkningsvärd sak för Inky är dess välpolerade UX som inte bara ser ren ut utan också organiserar alla funktioner på ett bättre sätt.

7. Outlook

SynSyn

Tja, OutLook fungerar som en allt-i-ett-lösning för alla dina e-postbehov. Den har allt du behöver för att effektivt hantera dina e-postkonton. E-postklienten för Windows har också en inbyggd kalender som kan användas för att markera viktiga datum. Så OutLook är definitivt den bästa e-postklienten som du kan använda på Windows 10.

8. Opera Mail

Opera MailOpera Mail

Tja, Opera Mail erbjuder användarna ett enkelt sätt att hantera olika e-postkonton från en enda plats. Opera Mail har support för nästan alla större e-posttjänster och dess en av de bästa e-postklienterna du kan använda idag. Användargränssnittet för Opera Mail är dock inte mycket tilltalande och det väljer att gå med den gamla skolans design.

9. Zimbra

ZimbraZimbra

Det fantastiska med Zimbra är att det erbjuder ett bra användargränssnitt som ser tilltalande ut. Bortsett från det erbjuder Zimbra många funktioner som du behöver för att hantera dina e-postkonton. En annan bästa sak med Zimbra är att den kan fungera både online och offline.

10. Claws Mail

Claws MailClaws Mail

Om du letar efter en e-postklient som har ett enkelt gränssnitt kan Claws Mail vara det bästa valet för dig. Det fantastiska med Claws Mail är att det delar ett bra gammalt gränssnitt precis som Windows XP. Bortsett från det erbjuder Claws Mail alla funktioner du behöver för att hantera dina e-postmeddelanden. Inte bara det, men Claws Mail fick också stöd för e-posttrådning och flera e-postkonton.

11. Postlåda

BrevlådaBrevlåda

Om du letar efter ett e-posthanteringsverktyg för Windows 10 PC måste du prova Postbox. Med verktyget kan du hantera alla e-postkonton på ett ställe. Den har ett trevligt användargränssnitt och låter dig filtrera e-postmeddelanden i realtid. Med e-postklienten kan du också organisera e-post efter taggar.

12. Hiri

HiriHiri

Den här e-postklienten används starkt av företagsanvändarna. Även om appen är avsedd för företagsanvändare kan den också användas av hemmabruk och vanliga användare. E-postklienten är gjord exklusivt för Microsofts e-postekosystem. Det betyder att den bara stöder Outlook, Hotmail, Live och MSN.

13. Fladdermusen!

Fladdermusen!Fladdermusen!

Om du letar efter en e-postklient för Windows som är säker och skyddar dina e-postmeddelanden från tredje part, då är The Bat! kan vara det bästa valet för dig. Gissa vad? det låter användare hantera flera IMAP4-, POP3-, RSS- och MAP-konton. Även om e-postklienten erbjuder användarna många funktioner är det svårt att använda eftersom användargränssnittet ser komplicerat ut. Fortfarande, Bat! är en av de bästa e-postklienterna för Windows 10 som du kan använda idag.

14. TouchMail

TouchMailTouchMail

Det är en av de snyggaste och snyggaste e-postklienterna som finns tillgängliga för operativsystemet Windows 10. Det mest märkbara med TouchMail är dess gränssnitt som bär ett Windows 8-utseende. Om vi ​​pratar om e-postfunktionerna stöder TouchMail nästan alla större e-posttjänster som Microsoft, Outlook, Yahoo Mail, Gmail, etc.

Så det här är de bästa e-postklienterna för Windows 10 som du kan använda idag. Det här är de gratis e-postklienterna som du kan använda utan att betala någonting. Så, vad tycker du om detta? Dela dina åsikter i kommentarfältet nedan.