15 bästa gratisritningsappar för Android 2020

15 bästa gratisritningsappar för Android 2020

Låt oss erkänna att rita något eller grafisk design är ganska enkelt på PC jämfört med smartphones. Det finns gott om Windows-programvara tillgänglig på internet som kan hjälpa dig att komma åt alla ritverktyg enkelt. Men saker och ting blir relativt svåra på Android.

Det är inte så att ritappar för Android inte finns, men de flesta av dem var premium och saknar viktiga funktioner. Så i den här artikeln har vi beslutat att utforska några av de bästa ritapparna för Android som redan fanns tillgängliga i Google Play Store 2020.

15 bästa gratisritningsappar för Android 2020

Du kan använda dessa appar för att skapa unika konstverk eller teckningar. Inte bara det, men de här apparna kan också hjälpa dig att finjustera dina ritfärdigheter. Det beror helt på dig hur du använder dessa appar. Så låt oss kolla in några av de bästa ritapparna för Android.

1. ibis Paint X

ibis Paint X

Ibis Paint X är en av de bästa och högst rankade Android-ritningsapparna som finns i Google Play Butik. Det som är bra är att ibis Paint X är gratis att ladda ner och använda. Den har alla funktioner för att uppfylla dina ritbehov. Det finns över 150 typer av ritverktyg inklusive penslar, nyanser, färger, ritformar etc.

2. MediBang-färg

MediBang-färgMediBang-färg

Det är en av de bästa och mest avancerade ritapparna som finns i Google Play Butik. Appen är tillräckligt kapabel för att tävla mot Photoshop. MediBang Paint erbjuder hundratals verktyg och endast för ritningsändamål. Men på nackdelen är appen lite komplicerad att använda.

3. ArtFlow

ArtFlowArtFlow

Denna app påstår sig konvertera din smartphone till en digital skissbok. Till viss del är det helt sant. För att göra det erbjuder appen över 80 penslar, ett fläckverktyg och ett avancerat raderingsverktyg. Appen är relativt lätt att använda och den är inte uppblåst med onödiga funktioner. Om vi ​​pratar om filkompatibilitet stöder det import och export av PNG, JPG och PSD.

4. RoughAnimator

RoughAnimatorRoughAnimator

Den här appen hade ett stort antal recensioner och betyg så det var anledningen till att jag valde detta på listan. Den här appen används ofta för att skapa animationer, GIF och många andra saker. Om du är villig att skapa dina egna animationer och rita saker, gå och installera den här appen direkt.

5. PaperOne

PaperOnePaperOne

Det här var den app som jag personligen använde och också rekommenderade av min vän som använde detta under mycket lång tid i sina små spelningar för signering och redigering etc. Högupplösta detaljer och bilder kunde skapas genom denna ritapplikation. Appen är ganska enkel att använda och det är definitivt den bästa ritningsappen för Android 2020.

# 6 Adobe Illustrator Draw

Adobe Illustrator DrawAdobe Illustrator Draw

Det är en annan fantastisk ritapp som finns tillgänglig i Google Play Store. Det fantastiska med Adobe Illustrator Draw är att det erbjuder användarna massor av redigeringsfunktioner som lagerbaserade redigeringar, fem olika pent-tips etc. Adobe Illustrator Draw är dock inte för nybörjare eftersom det har massor av komplicerade saker. Ändå, om du är i bildredigeringsvärlden, kan Adobe Illustrator Draw vara det bästa valet för dig.

7. dotpict

dotpictdotpict

Dotpict är en av de bästa och mest unika ritapparna som du kan använda just nu. Det bästa med dotpict är att det erbjuder användare, pixelbaserad redigerare, där användare bara behöver välja och fylla färger i pixelrutorna. Bortsett från det tillåter dotpict också användare att ångra eller göra om stegen.

8. PaperColor

PaperColorPaperColor

Denna app var tidigare känd som PaperDraw är en annan unik ritapp för Android som du kan använda just nu. Det fantastiska med PaperColor är att det erbjuder användarna massor av fotoredigeringsfunktioner som lagerbaserad redigering, roliga effekter etc. Gissa vad? PaperColor tillåter också användare att importera ett foto och ställa in det i transparent läge. Med det kan du enkelt spåra originalfotot.

9. Skiss – Rita och måla

Skiss - Rita & målaSkiss – Rita & måla

Tja, Sketch – Draw & Paint från Sony Mobile Corporation är en annan topprankad Android-ritapp som finns tillgänglig i Google Play Store. Det är en rättvis anständig skissapp som erbjuder användarna många olika funktioner som en färgväljare, olika borsttyper, klistermärken etc. Så, Sketch – Draw & Paint är en annan bra Android-ritapp som du kan överväga.

10. Skissbok

SkissbokSkissbok

Om du letar efter en Android-ritapp som erbjuder användare olika penslar och anständiga uppsättningar funktioner, kan Sketchbook vara det perfekta valet för dig. Det fantastiska med Sketchbook är att det tillåter användare att lägga till upp till tre lager, sex blandningslägen och 250% zoom. Dessa saker behövs mycket för att göra en perfekt skiss.

11. MediBang-färg

MediBang-färgMediBang-färg

Om du letar efter den bästa lätta digitala målningsappen för din Android-smartphone kan MediBang Paint vara det bästa valet för dig. Gissa vad? med MediBang Paint kan du rita vad som helst var som helst. Appen erbjuder olika kreativa verktyg för illustratörer och serietidningsartister. MediBang Paint har många borstar, teckensnitt och färdiga bakgrunder.

12. Måla gratis

Måla gratisMåla gratis

Det är en av de bästa och roligaste ritapparna som finns i Google Play Butik. Gissa vad? med Paint Free kan du rita vackra teckningar och släppa lös din kreativitet. Appen kommer med en ren och användarvänlig design och den har många funktioner. Appen erbjuder massor av teckensnitt, penslar och mer än 20 färger.

13. Låt oss rita

Låt oss ritaLåt oss rita

Om du letar efter en enkel men ändå effektiv kortapplikation för att rita och måla, så kan Låt oss rita vara det bästa valet för dig. Gissa vad? med Let’s Draw kan du rita något på valfritt foto från galleriet eller så kan du välja en vit bakgrund för att börja rita. Appen erbjuder olika penslar, teckensnitt och färger att rita.

14. Konstritning, skiss, måla

Konstverk Rita, skissa, målaKonstverk Rita, skissa, måla

Tja, om du letar efter en Android-app som kan låta dig skissa, rita och måla som aldrig förr, måste du ge Artecture Draw, Sketch, Paint ett försök. Gissa vad? med Artecture Draw, Sketch, Paint kan du njuta av unika högkvalitativa realistiska verktyg för att ge dina bilder en ny touch. Bortsett från det, med Artecture Draw, Sketch, Paint, kan du göra allt från att anteckna till snabba arkitektoniska skisser, tecknat, illustrationer, akvareller etc.

15. Ritdisk

RitdiskRitdisk

Det är en av de bästa gratis och beroendeframkallande ritapparna för vuxna och barn som finns i Google Play Butik. Med Drawing Desk kan du börja rita, klotter, skissa eller måla. För att skissa erbjuder appen många verktyg som penna, penna, akvarell, fyll en hink etc. Inte bara det, men du kan också färga och måla om så många gånger du vill.

Så det här är de 15 bästa ritapparna för Android 2020. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det med dina vänner också. Om du känner till några andra sådana appar, låt oss veta i kommentarfältet nedan.