15 bästa online-PDF till Word-omvandlare 2020

15 bästa online-PDF till Word-omvandlare 2020

I den här artikeln har vi delat några av de bästa online PDF till Word Converter. Med dessa online-omvandlare kan du enkelt konvertera PDF-filer till Word-dokument.

Det är ingen tvekan om att PDF-filer fungerar som det bästa sättet att dela dokument. Det är också ett av de säkra sätten att dela dokument eftersom data som lagras i PDF-filer inte kan manipuleras. Filformatet används nu allmänt av företag och privatpersoner över hela världen.

PDF-filer kan redigeras, men det kräver en app från tredje part. Vi måste också gå igenom många procedurer för att redigera alla PDF-filer. Det är därför användare väljer att konvertera PDF-filer till Word innan de redigeras. Lyckligtvis finns det massor av webbplatser och verktyg tillgängliga på webben som kan konvertera PDF till Word åt dig.

15 bästa online-PDF till Word-omvandlare 2020

I den här artikeln har vi beslutat att dela några av de bästa online-PDF-till-ord-omvandlarna 2020. Med dessa webbverktyg kan du enkelt konvertera PDF till Word-dokument samtidigt som du behåller den ursprungliga formateringen.

1. Liten PDF

Liten PDF

Tja, liten PDF är en av de bästa online-PDF-till-Word-omvandlarna som finns tillgängliga, vilket ger användare många konverteringsalternativ. Webbplatsen kan hantera alla pdf-relaterade problem och ger användarna 16 olika verktyg. PDF-verktyg inkluderar pdf-omvandlare, pdf-delare, pdf-upplåsning etc. Sidan hävdar att filerna som du laddar upp på webbplatsen raderas automatiskt.

2. Zamzar

ZamzarZamzar

Precis som Small PDF är Zamzar ett annat kraftfullt verktyg som låter användare konvertera PDF till Word-fil. Det bästa är att webbplatsen erbjuder över 1200 olika omvandlingar. Inte bara PDF, Zamzar erbjuder också videokonvertering, ljudkonvertering, konvertering av e-bokfunktioner. Gränssnittet för Zamzar är också mycket rent och användarna behöver bara ladda upp PDF-filen och välj sedan alternativet ‘PDF till Word’ för att konvertera dokumentet till Word-dokumentet.

3. PDFtoDOC

PDFtoDOC

Om du letar efter en online-omvandlare för att konvertera flera PDF-filer till Word måste du ge PDFtoDOC ett försök. Det bästa med Pdf2doc är att det tillåter användare att ladda upp flera filer samtidigt. Det ger också användare flera alternativ för filkonvertering. Så, Pdf2doc är definitivt den bästa pdf till word-omvandlaren som du kan använda just nu.

4. Online2PDF

Online2PDFOnline2PDF

Tja, Online2PDF är en av de bästa platserna som erbjuder PDF till Word-omvandlare. Det fantastiska med Online2PDF är dess gränssnitt. Gränssnittet för Online2PDF är mycket rent och användare behöver bara ladda upp PDF-filen och sedan välja format. Bortsett från det har Online2PDF också verktyg för att slå samman pdf-filer, extrahera pdf-sidor, rotera pdf-filer, komprimera pdf, etc. Så, Online2PDF är en annan bästa online-till-konverterare online som du kan använda idag.

5. ILovePDF

ILovePDFILovePDF

Om du letar efter ett lättanvänt och ett problemfritt onlineverktyg för att konvertera din PDF-fil i orddokumentet, kan ILovePDF vara det bästa valet för dig. Det fantastiska med ILovePDF är att det erbjuder användarna massor av onlineverktyg som kan konvertera PDF-filer till dokument, slå samman PDF-filer, dela pdf-filer, knäcka pdf-filer etc. Inte bara det, men du kan också registrera dig med ILovePDF för att integrera ditt Google Drive- och Dropbox-konto.

6. Foxy Utils

Foxy UtilsFoxy Utils

Det är en av de snabbaste PDF-till-Word-omvandlarna som du kan använda idag. Gissa vad? det webbaserade verktyget kan omedelbart konvertera dina PDF-filer till Word. En annan bästa sak med Foxy Utils är dess förmåga att konvertera flera filer samtidigt. Så du kan ladda upp PDF-filer i batch och de webbaserade verktygen kan omvandla dem till Word-dokument på nolltid. Du måste dock registrera dig för att kunna använda Foxy Utils gratis tjänster.

7. PDF-godis

PDF-godisPDF-godis

På PDF Candy kan du välja PDF-filer från Dropbox och Google Drive. Precis som Foxy Utils saknar PDF Candy dock möjligheten att bearbeta batchfiler och användare måste också sjunga upp till PDF Candy för att konvertera PDF till doc-format. Prata om de positiva sidorna, PDF Candy kan spara de konverterade filerna direkt till ditt Google Drive- eller Dropbox-konto. Bortsett från alla dessa lyckas verktyget behålla formateringen även om du konverterar kraftigt redigerade dokument.

8. Alto PDF

Alto PDFAlto PDF

Om du letar efter en lättanvänd PDF till Word-omvandlare kan Alto PDF vara det bästa valet för dig. Alto PDF är känt för sitt gränssnitt och konvertering utan förlust. Förutom alla dessa integrerar onlineverktyget också Google Drive och Dropbox. Så du kan nu enkelt välja filer som är lagrade på ditt Google Drive- eller Dropbox-konto. Enligt Alto PDF raderas de uppladdade filerna när användare stänger webbplatsen.

9. Hipdf

HipdfHipdf

Wellm Hipdf är ett annat bästa webbaserat verktyg som låter användare konvertera, redigera, slå ihop, dela och kryptera sina PDF-filer. Det bästa med Hipdf är att det är helt gratis och att webbplatsen inte ens visar några annonser. Enligt Hipdf raderas de uppladdade filerna från servern inom en timme efter uppladdningen. Online-PDF-omvandlaren är tillräckligt kapabel för att konvertera PDF-filer till olika format som TXT, Doc, PPT, Excel, etc.

10. OnlineOCR

OnlineOCROnlineOCR

OCR betyder optisk teckenigenkänning. Vanligtvis kan OCR-verktyg online konvertera PDF-filer till doc-format och samma saker gäller för OnlineOCR. OnlineOCR är det absolut bästa webbverktyget som du kan använda för att konvertera dina PDF-filer till orddokumentet. Användare behöver bara ladda upp sina PDF-filer och välj sedan utdataformatet som ‘Docx’ för att konvertera filen. Det är i grunden en gratis tjänst, men du kan bara konvertera 15 filer per timme.

11. SimplyPDF

SimplyPDFSimplyPDF

Tja, om du letar efter en enkel men ändå enkel att använda PDF till Word-omvandlare, kan SimplyPDF vara det bästa valet för dig. Gissa vad? SimplyPDF erbjuder användare att konvertera PDF till Word och Rich Text-format. Så, SimplyPDF är en annan solid online-PDF till word-omvandlare som du kan använda just nu.

12. SodaPDF

SodaPDFSodaPDF

Ett annat bästa gratis online PDF-konverteringsverktyg på listan som ger användarna ett brett utbud av funktioner. Funktionerna i SodaPDF inkluderar Konvertera till PDF och Konvertera från PDF. Inte bara word, användare kan använda SodaPDF för att konvertera PDF till Word, PDF till Excel, PDF till JPG, PDF till PPT, PDF till HTML, etc.

13. PDFtoWord

Pdf till WordPdf till Word

Som namnet på webbplatsen säger är PDFtoWord en webbplats som tillåter användare att konvertera PDF-filer till och från vilket Microsoft Office-format som helst. Bortsett från det tillåter PDFtoWord också användare att redigera alla PDF-filer, skapa PDF-filer, slå samman olika dokument etc. Det var användargränssnittet som gör att PDFtoWord sticker ut från mängden.

14. Foxit-programvara

Foxit-programvaraFoxit-programvara

Foxit Software är en annan bästa online-PDF till Word-omvandlare som du kan använda just nu. Foxit Software har också en PDF-till-ord-omvandlare på skrivbordet som kan användas gratis. Om vi ​​pratar om webbappen tillåter Foxit Software användare att bara konvertera en fil åt gången. Användare behöver bara bläddra i filen och klicka sedan på knappen “Konvertera nu” för att konvertera PDF till Word.

15. PDF Pro

PDF ProPDF Pro

Tja, om du letar efter en lättanvänd PDF-till-ord-omvandlare online kan PDF Pro vara det bästa valet för dig. Användargränssnittet för PDF Pro är enkelt och det kan konvertera dina PDF-filer till Word i bara tre steg. Ladda bara upp filen, välj format och klicka på Konvertera. PDF Pro tillåter också användare att konvertera flera PDF-filer till word.

Så det här är några av de bästa gratis online-PDF till Word Converter 2020 som du kan använda. Om du tror att vi har missat ett viktigt verktyg i listan, se till att du släpper namnet i kommentarfältet nedan.