15 pålitliga webbplatser för att ladda ner gratis programvara för Windows

15 pålitliga webbplatser för att ladda ner gratis programvara för Windows

Vi är ganska säkra på att om du använder Windows 10 ett tag kan du kanske känna till den potentiella risken för skadlig programvara. Gratis programvara från nedladdningssajter kan vara farligt och du bör vara medveten om de falska nedladdningsknapparna.

Även om en bra internetsäkerhet eller antivirusprogram kan skydda dig mot nedladdningar av virus är det alltid bäst att känna till de säkraste webbplatserna för att ladda ner programvara. Det finns många webbplatser tillgängliga på webben där du kan ladda ner gratis programvara. Men inte alla är säkra.

15 pålitliga webbplatser för att ladda ner gratis programvara för Windows

Så i den här artikeln har vi beslutat att dela en lista över de bästa webbplatserna för att ladda ner gratis programvara. Programvaran som du kommer att få från dessa webbplatser kommer att vara ren från skadliga filer eller virus. Så låt oss kolla in de säkraste webbplatserna för att ladda ner Windows-programvara.

1. Ninite

Ninite

Ninite är en av de säkra och bästa platserna som ger dig en lista över programvara som du kan välja och sedan kan du ladda ner anpassade installationsfiler som kan ladda ner all din valda programvara tillsammans. Ninite är välkänt för sin säkerhet och säkerhet.

2. Softpedia

SoftpediaSoftpedia

Det här är en allt-i-ett-sida, och du kan lära dig de senaste nyheterna här. Bortsett från detta har Softpedia till och med ett nedladdningsavsnitt. Den har över 850 000 filer i sin databas, vilket gör den till en av de största filvärdarna på webben. Du kan lita på den här webbplatsen blint.

3. MajorGeeks

MajorGeeksMajorGeeks

Älskar KickAss Torrents? Den här webbplatsen ser ut som densamma. Det har ett gammaldags utseende. Webbplatsen är dock väldigt snabb och det är ett utmärkt arkiv för programvara. MajorGeeks har varit en av de mest ansedda webbplatserna för nedladdning av programvara i över 15 år.

4. FileHippo

FileHippoFileHippo

Filehippo är den webbplats som syftar till att ge användarna den enklaste metoden att ladda ner de senaste versionerna av den bästa programvaran. Detta är bland den populära sajten där du kan hitta programvara i en gratis version. Denna webbplats har inte popup-annonser eller spionprogram och du kan lita på den här webbplatsen.

5. Filepuma

FilepumaFilepuma

Vid första anblicken kan FilePuma verka som en FileHippo-klon eftersom den delar ett liknande användargränssnitt. Men du kommer att hitta FilePumar mycket lättare än FileHippo. Denna webbplats är mycket användarvänlig. Du kan lita på den här webbplatsen blint.

6. Ladda ner Crew

Ladda ner CrewLadda ner Crew

Användare kan ha svårt att söka efter programvaran på nedladdningsbesättningen, men det är värt att använda eftersom varje programvara har en kort recension som förklarar allt du behöver veta. Användare kan hitta program för Windows, Mac, Linux, Android och iOS i Download Crew.

7. Filhäst

ArkivhästArkivhäst

File häst är ett enkelt och enklaste sätt att ladda ner gratis programvara för Windows operativsystem. Den har inte en enorm samling gratis programvara, men den fokuserar på att lagra de bästa och mest använda programmen.

8. SnapFiles

SnapFilesSnapFiles

Programvara för nedladdningskvalitet blir säkert och enkelt med Snapdiles. Du kan få tillgång till tusentals Windows-programtitlar, som antingen är gratis att förvara eller kan laddas ner som en testversion. Avsnittet Daily Freeware Pick kommer att vara användbart om du besöker denna webbplats varje dag.

9. DonationCoder

DonationCoderDonationCoder

Donationskodare skiljer sig lite från alla andra webbplatser för nedladdning av programvara, den här webbplatsen erbjuder gratis och ren programvara i utbyte mot något annat än en donation. Användare kan hitta många program som är mycket användbara och intressanta. Denna webbplats listar bara verktyg som skapats av Donation Coder.

10. Brothersoft

BrothersoftBrothersoft

BrotherSoft betjänar globala kunder som bland de fem ledande webbplatserna för nedladdning av programvara. Över 250 000 freeware och shareware är gratis nedladdning som täcker 7 kanaler inklusive Windows, Mac, Mobile, etc. Webbplatsen registrerar mer än 10 000 000 nedladdningar varje dag.

11. Softonic

SoftonicSoftonic

Softonic är en av de mest populära webbplatserna som du kan besöka för att ladda ner gratis programvara. Webbplatsens gränssnitt är ganska bra och du kan enkelt hitta önskad programvara. Det fantastiska med Softonic är att du kan hitta verktygsprogramvara för nästan alla större plattformar inklusive Windows, Linux, Mac, iOS, Android, etc.

12. Sourceforge

SourceforgeSourceforge

Sourceforge innehåller ett stort antal program. Appen har ett väldesignat gränssnitt som gör det lättare att hitta och ladda ner programvaran. Det fantastiska med Sourceforge är att det inte inför några begränsningar för nedladdning av filer. Alla program som listas på Sourceforge är säkra att ladda ner utan skadlig kod eller virus.

13. Programvaruinformatör

Software InformerSoftware Informer

Software Informer är en relativt ny webbplats som rymmer en hel del programvara för att möta dina nedladdningsbehov. Sajten är inte lika stor som de andra sajterna som listas i artikeln, men du kan hitta programvara av högsta kvalitet. Varje programvara som listas i Software Informer är säker att ladda ner eftersom den skannar genom filen.

14. Soft32

Soft32Soft32

Soft32 är en av de mest populära webbplatserna där du kan få gratis programvara. Just nu har webbplatsen cirka 88000 program och den erbjuder också ett Windows-diskussionsforum. Så om du vill söka information om programvaran som du vill ladda ner kan du ställa en fråga i forumet. Programvaran som listas i Soft32 går igenom flera antivirusmotorer. Så programvaran som listas i Soft32 är helt säker att ladda ner och använda.

15. Freewarefiles

FreewarefilesFreewarefiles

Som namnet på webbplatsen säger är Freewarefiles en webbplats där du kan ladda ner programvara gratis. På webbplatsen finns endast gratis programvara med öppen källkod. Freewarefiles har just nu cirka 16000 gratis program som du kan ladda ner på din dator.

Så det här är de bästa renaste och säkraste webbplatserna för att ladda ner gratis programvara för din Windows-dator. Om du känner till någon annan webbplats som är pålitlig kan du nämna den i kommentarfältet nedan. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det med dina vänner också.