3 Italia och Xiaomi ger 100 Mi Band 2 per dag och 10 Mi MIX 2 tack vare det nya spelet i kundområdet

3 Italia och Xiaomi ger 100 Mi Band 2 per dag och 10 Mi MIX 2 tack vare det nya spelet i kundområdet

Från 18 till 24 juni 3 kombinerar Italia och Xiaomi kul med rika priser.

Som vi hade förväntat oss vid tillfället för diskretion om platsen för enligt italienska Mi Store, 3 Italia och Xiaomi lanserar officiellt en ny kampanj riktad till operatörens kunder, som kommer att äga rum mellan 18 och 24 juni. Genom ett trevligt spel som du hittar i appen Kundområde 3kan du vinna intressant utmärkelser märkt Xiaomi.

Efter att du laddat ner appen Customer Area 3 för iOS och Android måste du klicka på relevant a Kul för 3 och börja ha kul genom att ta itu med en enkel spel, där du kommer att kallas till samla 5 logotyper av operatören ombord på en färgglad skateboard. I slutet av spelet kommer du omedelbart att ta reda på om du har vunnit en av de 100 Xiaomi Mi Band 2 upp för varje dag, men inte bara.

LÄS OCH: Bästa erbjudandena 3 Italien

Faktum är att tack vare spelsessionerna kommer du också att delta islutlig dragning av 10 Xiaomi Mi MIX 2, en av de senaste smarta smartphonesna från den kinesiska tillverkaren, med en vacker design. Hittades mer information på kampanjen på sin dedikerade sida på den officiella webbplatsen för 3 Italia.

Kundområde 3

Källa: Tre Italia