30+ avancerade PUBG Mobile Tips & amp; Tricks för att förbättra ditt spel

 30+ avancerade PUBG Mobile Tips & amp;  Tricks för att förbättra ditt spel

[dropcap]P[/dropcap]UBG är ett intensivt skjutspel som du kommer att älska med säkerhet. Så om du nyligen har installerat spelet men inte vet var du ska börja från, kommer den här guiden att hjälpa dig att rensa dina tvivel. Nedan ska vi dela några enkla tips som hjälper dig att få den kycklingmiddagen.

Utan tvekan var PUBG Mobile en stor hit. Spelet spelas just nu av miljontals användare och det är ett av de bästa spelen du kan spela idag. PUBG Mobile finns på iOS och Android App Store, och du kan få spelet gratis.

Vi är ganska säkra på att nästan alla är medvetna om PUBG Gameplay. För nybörjare kommer vi fortfarande att dela några avancerade tips som kan hjälpa dig att snabbt behärska spelet. PUBG är ett kungligt spel där du kommer att släppas med 99 andra människor på en ö. Det ultimata målet för dig är att överleva till slutet medan du dödar andra.

30+ avancerade PUBG Mobile Tips & tricks för att förbättra ditt spel

PUBG är ett intensivt slagsmålsspel som du säkert kommer att älska. Så om du nyligen har installerat spelet men inte vet var du ska börja från, kommer den här guiden att hjälpa dig att rensa dina tvivel. Nedan ska vi dela några enkla tips som hjälper dig att få den kycklingmiddagen.

Grundläggande tips för PUBG Mobile

Grundläggande tips för PUBG Mobile

# 1 Känn grunderna i de första spelen

Tja, de första spelen i PUBG Mobile är fyllda med bots. Spelet är enkelt i början eftersom du kommer att ställas mot bots som inte har någon mänsklig känsla. Så du kan utforska kartan när du spelar med bots eftersom de inte har någon logisk känsla och är lätta att döda. Så se till att använda de första spelen i PUBG Mobile.

# 2 Välj mellan TPP eller FPP

Om du älskar att spela Counter-Strike måste du välja alternativet ‘TPP’ för att spela spelet. TPP betyder tredje person och FPP betyder förstapersonsvy. Så se till att välja mellan TPP eller FPP innan du spelar spelet för att få en bättre upplevelse.

# 3 Justera grafiken

Tja, du måste ställa in grafikkvaliteten enligt telefonens funktioner. Vanligtvis ställer spelet in grafikkvaliteten automatiskt, men ändå, om du märker några fördröjningar eller ramdroppar när du spelar spelet, försök sedan att sänka grafiken.

# 4 Se till att slå på Peek & Fire

Alternativet Peek and Fire är inaktiverat som standard på PUBG Mobile. Men, lita på mig, det är en av de viktigaste sakerna du bör aktivera innan du spelar spelet. Funktionen gör det möjligt för användare att kika bakom omslaget, så att de kan se andra utan att exponera sig själv.

# 5 Ändra hårkorsfärgen

Som standard är hårkorsfärgen inställd på vit. Men se till att ändra färg eftersom den inte syns i många scenarier. Speciellt på Vikendi Snow-kartan kan den vita hårkorsfärgen hamna i trubbel. Vi föreslår att du vänder hårkorsfärgen till gul eller blå.

# 6 Aktivera vänster sidoknapp

Gå till Inställningar> Grundläggande och hitta och aktivera “Visa vänster sidoknapp”. Ställ in alternativet som “Alltid på” eftersom det hjälper dig att skjuta med vänster hand medan du siktar med höger.

# 7 Stäng av anti-aliasing

Tja, Anti-aliasing-funktionen i PUBG Mobile gör strukturen mjuk. Men samtidigt ökar batteriförbrukningen och temperaturen. Så, för bättre spel, se till att slå av Anti-Aliasing.

# 8 Ställ in spelstil

PUBG Mobile erbjuder fyra spelstilar – klassiska, färgglada, realistiska, mjuka. För bättre spel, ställ in spelstilen till ‘Classic’. Vanligtvis väljer folk det färgglada läget för att spela spelet, men enligt min erfarenhet är “Classic” bra, och du kan hitta fiender enkelt.

PUBG mobila tips i spelet

PUBG mobila tips i speletPUBG mobila tips i spelet

# 1 Landningsplatser

På PUBG Mobile landningssport är viktigt. Till exempel, om du inte är så bra på skjutningar än att landa på Pochinki så småningom kommer att döda dig. Så se till att du väljer landningsplatsen där du är bekväm

# 2 Känn kartan

När du spelar PUBG Mobile, fortsätt alltid. På så sätt kommer du att utforska kartan snabbt. Pro-spelarna på PUBG Mobile känner till kartan väl och de känner till gömställen som gör spelet mycket lättare. Så se till att utforska kartan medan du spelar spelet.

# 3 Spela i lag

Om du är nybörjare och inte är så bekväm med vapenskämpen måste du spela spelet i ett lag. Detta ger mer utrymme att lära dig, och du lär dig grunderna snabbt.

# 4 Håll ett öga på kartan

Det enda stället där du är säker på PUBG Mobile är inne i “Circle”. Det spelar ingen roll hur många smärtstillande medel eller läkemedel du har om du håller dig utanför cirkeln, så kommer du så småningom att dö. Så se till att hålla koll på kartan och kontrollera cirklarna och Redzone.

# 5 Känn de röda zonerna

Röda zoner på PUBG är artillerin. Om du befinner dig i en röd zon, spring sedan snabbt för att rädda ditt liv eftersom det finns en god chans att du blir träffad. Att gömma sig inne i byggnaderna är det bästa sättet att slå den röda zonen. Så nästa gång du befinner dig i en röd zon, sök och göm dig inuti en byggnad så kommer du att kunna rida ut den bra.

# 6 Känn vapen

Om du vill få den kycklingmiddagen måste du lära dig mer om vapnen. Vapen som hagelgevär och pistoler är gjorda för kort räckvidd. SMG är gjorda för slutna områden där du behöver sätta på massor av skott. Återigen är prickskyttegevär för långskjutning. Så nästa gång du landar på Pochinki (Erangel) eller Bootcamp (Sanhok), se till att du väljer övergevär och SMG.

# 7 Bär nog medkits

Medkits är viktiga, och det hjälper alltid. Det spelar ingen roll om du är skadad eller ute av cirkeln, medkits, energidrycker, smärtstillande medel hjälper alltid. Så se till att du har tillräckligt med medicinsk utrustning eftersom du kommer att behöva dem oftare.

# 8 Raid Crates försiktigt

När du dödar någon, vänta några sekunder innan du plundrar lådorna. Vem vet att någon sniper på dig och väntar på att du ska plundra den lådan. Så nästa gång du dödar någon, se till att ta en kort titt i närheten innan du raider lådorna.

Avancerade PUBG-tips

Avancerade PUBG-tipsAvancerade PUBG-tips

# 1 First Shoot Than Loot

Ibland är vi så engagerade i att plundra saker att vi glömmer att skjuta. Nästan 40% av ammunitionen är orörd. Så de grundläggande reglerna är att döda först än byte. Titta, plundring är viktigt, men du borde veta när du ska sluta. Om fiender omger dig, är det ingen mening att plundra lådorna. Så se till att rensa marken innan du plundrar lådorna, byggnaderna eller luftdropparna.

# 2 Lär dig hur man läker

Vet du att när du läker kan du röra dig i 0,5 sekunder utan att avbryta åtgärden? Så om du har bråttom kan du börja röra dig när det är 0,5 sekunder kvar att läka. Dessa små saker blir väldigt praktiska när fiender omger dig eller när cirkeln stängs.

# 3 Ta ett skott om ett död garanteras

På de sista cirklarna, se till att ta skottet bara om du känner att ett död garanteras. Annars kommer du att sluta ge bort din position till fienderna. Så se till att bara skjuta om du känner att dödandet är garanterat. Och se till att gå efter huvudet istället för att skjuta här och där för att maximera dödschanserna.

# 4 Välj den perfekta platsen att skära

Vi landar vanligtvis på en byggnad och börjar söka efter omfattningen. Men inte alla använder omfattningen bra. Det finns 2x, 4x, 6x, 8x scopes tillgängliga i spelet, men alla dessa är avfall om du inte kan välja en perfekt klippplats. För att klippa, välj en plats där du kan få en fullständig bild av spelzonen.

# 5 Sprid ditt lag

Det handlar inte bara om att spela spelet med flera huvuden, lagarbete är lite annorlunda. Dina lagkamrater är inte där för att rädda ditt liv eller för att skydda dig. De är där för att göra det enkelt. Så om du spelar i ett lag, se till att hålla ihop men sprida ut. Återigen, medan du återupplivar dina lagmedlemmar, se till att rensa fiender i förväg.

# 6 Lär dig att dölja

Tja, om du vill överleva i PUBG Mobile måste du behärska konsten att gömma sig. Du kan gömma dig i ett fordon, bakom ett träd, bakom stenar, bakom byggnader etc. Du behöver bara hitta en perfekt gömställe i vilket område du befinner dig i. Var inte den första som stjäl mordet under skjutvapen. . Om de andra två slåss, låt dem tävla och döda sedan den återstående spelaren.

# 7 Klänning enligt platsen

Detta är ett av de bästa knep som väldigt få människor känner till. Om du spelar på vikendi-kartan, klä på dig något vitt. På samma sätt, om du spelar på Sanhok, klä dig sedan med grön skjorta och gröna byxor. På detta sätt kan du enkelt gömma dig för fienderna.

# 8 Var inte en orm på den sista cirkeln

Alla har olika smak. Vissa föredrar att vara en orm i den sista cirkeln eftersom fiender inte kan upptäcka dem. Men enligt min mening är det ingen mening att vara en orm i den sista cirkeln, för om den återstående spelaren står upp kan de lätt upptäcka dig. Å andra sidan kan du inte skjuta bra när du ligger platt. Så jag väljer alltid att stå upp i den sista cirkeln för att döda alla ormar.

Några andra tips:

Bär alltid hörlurarna medan du spelar spelet. Hörlurar hjälper dig att höra fotspåren tydligare. Utan hörlurar är spelet ofullständigt.

Bär sprängämnen med dig. Explosivt fungerar bäst om någon skjuter dig från en byggnad. Leta efter fordon om du befinner dig inne i cirkeln och om du är för långt från att nå cirkeländen. Tja, om du kan se cirkeln sluta och om du kan nå dit medan du sprintar, behöver du inte söka efter fordonet eftersom det bara slöser bort din tid. Använd röstchatten för att ge kommandon till dina teammedlemmar. Dina lagkamrater på PUBG är förmodligen idioter och det finns tillfällen då vi desperat vill bli av med dem. Så se till att du bär sprängämnen eftersom de kan döda lagmedlemmar. Spela arkadläget om du vill förbättra dina vapenfärdigheter. Gå till de större byggnaderna för att få maximala loots. Gå bara till luftdroppar om det är inom räckhåll. Nästan 30% blir dödade när de plundrar luftdropparna.

Så det här är några av de bästa PUBG Mobile-tipsen och tricks som du kan följa för att göra spelupplevelsen mycket bättre. Om du har några andra tips att dela, berätta för oss i kommentarfältet nedan. Så, vad tycker du om det här? Dela dina åsikter i kommentarfältet nedan.