3D Connected Navigation-navigatorn anländer också till Peugeot 208

3D Connected Navigation-navigatorn anländer också till Peugeot 208

PEUGEOT 208 3D CONNECTED NAVIGATION, FÖR SÄKER RESA

Född 2012, omgjord 2015, är Peugeot 208 fortfarande bästsäljaren av märket, vilket framgår av försäljningen i Europa i slutet av 2016: 274 tusen enheter över tolv månader, växer fortfarande, med en ökning med 8% jämfört med föregående år. I Italien såldes 34 tusen enheter med en ökning med 21,5% jämfört med 2015.

Avgörande och elegant stil, brett utbud, anpassningar, nykter och högpresterande motorer när det gäller förbrukning men absolut inte i prestanda. Och även för en teknik som alltid är användbar, alltid i framkant, alltid till tjänst för säkerhet och resekomfort.

I detta sammanhang utökar Peugeot 208 sin utrustning med det innovativa 3D-anslutna navigationsassisterade navigationssystemet, just för att göra förarens uppgift enklare och för att hålla honom fokuserad på vad som händer runt hans bil.

3D Connected Navigation är en teknik som redan har mött förmånen för ägare av andra överklassmodeller i Leone-sortimentet, såsom den nya SUV 3008, den nya experten och den senaste resenären.

Tack vare 3D Connected Navigation-erbjudandet har Peugeot 208-föraren nu en ännu mer intuitiv navigering (tack vare ansluten 3D-kartografi), ännu säkrare (tack vare röstigenkänning) och alltid uppdaterad, tack vare de fyra gratis kartuppdateringarna. ‘år.

Och slutligen, med 3D Connected Navigation, har Peugeot 208 ännu mer komplett navigering tack vare Connected Navigation Services.

Connected Navigation Services är tjänster som tillhandahålls i samarbete med TomTom, som gör att du kan ha användbar information för körning i realtid, såsom väderläge, trafikförhållanden, parkeringsplatser, servicestationer och platser för intresserad (POI).

Connected Navigation Services ingår i tre år inom erbjudande priset för 3D Connected Navigation. Senare kan de förnyas mot en avgift.

Det är också möjligt att prenumerera på SpeedCam-alternativet från inköpsögonblicket, användbart för att hitta hastighetskameror.