6 Bästa App Killer Task Manager för Android Bästa app killer och task manager-appar för Android för att hjälpa till att fixa din resurs hungriga och långsamma telefon. Blir din Android-enhet långsam och började tappa mycket batteriström nyligen? Men du vet inte vad du ska göra? Vi har en möjlig lösning för dig …

 6 Bästa App Killer Task Manager för Android Bästa app killer och task manager-appar för Android för att hjälpa till att fixa din resurs hungriga och långsamma telefon.  Blir din Android-enhet långsam och började tappa mycket batteriström nyligen?  Men du vet inte vad du ska göra?  Vi har en möjlig lösning för dig ...

Vad som händer är att om du installerar en dåligt utvecklad app på din enhet och kör den, kommer appen att konsumera en hel del RAM och resurser och fortsätter att köras i bakgrunden. Det påverkar enhetens prestanda negativt.

För att hjälpa dig att hitta och stoppa någon av de resurssugna apparna har vi listat de bästa app-mördarna för Android.

Men innan vi går vidare till vår lista över bästa appmördare för Android vill vi först ge dig några snabba fakta om hur Android OS hanterar minne och varför det kan vara en dålig idé att ofta använda en appmördare för att stoppa / döda viktiga appar på Android.

Hur hanterar Android OS minne / RAM?

För nybörjare eller för de som inte är medvetna om hur Android OS fungerar är det viktigt att förstå att Android hanterar RAM på ett helt annat sätt jämfört med Windows OS (vi jämförde det med Windows eftersom det är vad de flesta av användarna har använt).

Om du vet hur du ser en lista över appar som körs för närvarande på Android måste du ha märkt att flera appar körs hela tiden, även om du inte använder dem, eller hur?

Således är Android utformad för att hantera appar. Och det är just det som gör att Android-enheten låter dig snabbt öppna apparna och växla mellan flera appar utan att vänta på att de ska laddas eftersom de redan har laddats i RAM-minnet.

Och i de fall när du kör en app som kräver mycket RAM, till exempel en spelapp, kommer Android OS automatiskt att döda de minst nödvändiga apparna för att frigöra minne och allokera det till spelet.

Och när du har stängt spelet öppnar Android automatiskt alla viktiga appar som dödades / stoppades under processen.

Även om Android-operativsystemet är tillräckligt smart för att automatiskt döda och starta om bakgrundsapparna beroende på din användning. Men ibland är vissa appar dåligt utvecklade och har några brister / minnesläckor som använder alla enhetens resurser, vilket i slutändan gör enheten långsam eller inte svarar.

Det är precis när ett behov av att använda en appmördare uppstår, som är utformat för att döda alla buggy-appar eller svar som inte svarar och hjälper dig att snabbt stoppa den appen från att äta upp resurserna och därmed göra din telefon lyhörd igen.

Hur du får ut det mesta av App Killer på Android

I de flesta fall gör appdödare och uppgiftshanterare mer skada på din Android-enhet än att göra mycket bra eftersom appdödaren i sig skulle köras i bakgrunden för att hjälpa dig att övervaka och stoppa en app som inte svarar.

Eller, i värsta fall, att använda appdödaren för att döda viktiga appar kommer att ha en direkt inverkan på enhetens prestanda som i slutändan skulle tömma batteriet mycket snabbare.

Du måste undra att hur dödande av en app kommer att ha någon inverkan på batteriet. Rätt?

Vad som faktiskt händer är att när du försöker döda en app som är nödvändig och inte bör stoppas, kommer Android automatiskt att starta om den.

Dessutom kommer hela detta stopp och omstart av appar i onödan att förbruka enhetens resurser, sakta ner det och kommer att påverka batteriet negativt.

Med detta sagt är app mördare och uppgiftshanterare specifikt utformade för att hjälpa dig att döda och stoppa den dåligt skrivna appen som fortsätter att köras i bakgrunden hela tiden utan någon anledning.

Nu, som du har lärt dig hur du får ut mesta möjliga av app-mördaren, så utan vidare är här de sex bästa app-mördarna för Android:

1 – Native / Stock Android App Manager

Om du inte vet kommer Android med en inbyggd apphanterare som har kapacitet för appdödare och låter dig visa en lista över alla appar som körs på din enhet tillsammans med mängden minne som alla förbrukar och för hur länge har de kört.

Android-appmördaren är inte bara begränsad till det. Det tillåter dig även att tvinga stopp / döda de appar som är i konflikt med din enhet eller är resurs hungriga. Och eftersom den här funktionen är inbyggd i din enhet och är mycket tillförlitlig, så vi tror att det inte är nödvändigt att installera en tredjepartsapp.

Tillåt dig att tvinga stopp app. Det är förinstallerat med Android-system. Visa det totala RAM-minnet såväl som tillgängligt och för närvarande förbrukat minne.

2 – Gröna

Greenify är inte bara en uppgiftsdödande utan är ett allt-i-ett-systemhanteringsverktyg som kan göra mycket mer än enkla applikationshanteringsuppgifter. Det är mer som en populär uppgiftshanteringsapp.

Denna uppgiftsdödare kan sätta utvalda appar i viloläge när dessa appar inte används. På så sätt kommer apparna inte att köras i bakgrunden, de förbrukar inte systemresurser och kommer att stoppa ovanligt urladdning av batteriet och kommer att öka telefonens totala batteritid.

Även om få funktioner i Greenify kräver root, har nyligen Oasis Feng, utvecklaren bakom appen, granskat appen grundligt och nu kräver de flesta funktionerna inte root.

Avsluta manuellt uppgift från listan. Automatiserad aktivitetsdödande och viloläge-funktionalitet. Detaljerad systeminformation, inklusive RAM-användning, aktuella appar som körs och information om lagringsutrymme. Ta reda på vilka appar som saktar ner enheten. Startsida för startskärmwidget.

super verktygslåda booster och rengörare för Android

Super Task Killer är en pålitlig apphanterare och uppgiftsdödande app för Android som visar en lista över alla körande appar samt deras spår, indelade i en lätt att identifiera kategorier. Du kan behålla din personliga vitlista där du kan lägga till ofta använda appar, som du inte vill ska dödas automatiskt.

Förutom app-dödfunktionerna ger den här appen flera ytterligare funktioner, inklusive regelbunden automatiserad rengöring, förstärkningsalternativ med ett tryck och energisparläge för att förlänga telefonens standbytid.

En tryckning förstärker din Android-enhet. Regelbunden rengöring som stänger bakgrundsappar automatiskt. Möjlighet att lägga till ofta använda appar till din vitlista. Inte helt kompatibel med enheter som kör Android Marshmallow. Ofta använder boost-alternativet kanske mycket batteri och resurser. tillåter dig inte att döda en enda app manuellt.

4 – Taskmanager

Aktivitetshanteraren för Android

Taskmanager är en stadig app-mördare och apphanterare för Android som är enkel att använda och baserad på Android 5.0 Lollipop-design. I likhet med lagerapplikationshanteraren visar den här uppgiftshanteraren dig också en lista över appar som för närvarande körs och mängden tillgängligt RAM-minne.

Du kan helt enkelt trycka på namnet på den löpande appen från listan och sedan manuellt döda den direkt genom gränssnittet. Du kan till och med hålla en ignorerad lista så att dina ofta använda appar inte dödas av misstag.

Möjlighet att döda en app i taget. Tre olika teman att välja mellan. Annonsfri och kräver ingen betalning. Underhåll din egen ignorerade lista. Ingen automatisk uppgiftsdödning.

5 – Task Killer

Task Killer-appen

Task Killer är en app som är speciellt utformad för att hjälpa dig att döda en app som inte svarar eller resurssug som saktar ner din enhet och får den att fungera trögt. Med Task Killer kan du återigen snabba upp din enhet genom att döda oönskade appar som kontinuerligt körs i bakgrunden.

Det som är unikt i den här appen är att du kan döda den valda appen med bara ett klick, och det finns en möjlighet att automatiskt döda appen och hålla din enhet i sitt optimala arbetsförhållande. Appen visar också den totala mängden RAM som konsumeras av varje app för att göra det lättare för dig att bestämma vilken app som ska stoppas.

Döda / tvinga stoppa valda appar manuellt. Möjlighet att stoppa appar med ett tryck. Auto dödar automatiskt dödar appar inom det angivna intervallet. Lägg till appar som du inte vill döda på listan som ignoreras. Innehåller annonser. Dödsfunktionen för automatisk app kan öka enhetens batteriförbrukning (beroende på tilldelat intervall).

6 – Task Manager (Task Killer)

Aktivitetshanteraren Aktivitetshanterare Android

Aktivitetshanteraren är faktiskt en uppgiftsdödande med användarvänligt användargränssnitt med möjlighet att döda utvalda appar när skärmen stängs av automatiskt. Chefen visar en lista över alla appar som körs som enkelt kan ordnas i alfabetisk ordning.

När du lyckats döda alla appar, om du har aktiverat funktionsmeddelandet, förbereder appen dig och visar en sammanfattning av appar som automatiskt dödats samt RAM-minne som frigörs av Task Killer.

Möjlighet att tvinga stopp / att döda appen manuellt.Lägg till vilken app som helst i ignorera-listan.Lägg till appar i listan för automatisk dödande och få dem dödade när skärmen är avstängd. Startsidan på skärmen med ett tryck på widgeten. Innehåller annonser.

Vilken appmördare använder du för att tvinga stopp på att inte svara och resursbaserade appar på din Android-enhet? Glömde vi att nämna din favoritappdödare?

Dela dina värdefulla åsikter i kommentarerna nedan. 🙂