Activision presenterar Guitar Hero Live: även kompatibel med smartphones och surfplattor! (Foto och video)

 Activision presenterar Guitar Hero Live: även kompatibel med smartphones och surfplattor!  (Foto och video)

I ett evenemang organiserat av Activision för pressen igår presenterades den helt nya officiellt för världen Gitarrhjälte, som tar titeln Guitar Hero Live. Detta är en radikal förnyelse av serien, som börjar med den nya gitarr med en olika knappar fortsätter med gränssnittet grafik vilket är minst sagt realistiskt.

Mellan Tillkännagivanden som vi ska ställa ut inom kort finns det också en som involverar panorama mobil: Activision, liksom för det senaste Skylanders: Trap Team, är avsedd att kasta Guitar Hero Live också för surfplattor och förmodligen för smartphone!

LÄS OCH: Skylanders: Trap Team, vår recension

Detaljerna om en möjlig mobilversion är fortfarande kvar oklar: Det är faktiskt inte klart om Activision planerar att släppa ett kit i sig, precis som för den senaste versionen av Skylanders, eller om det ska göras kompatibelt gitarr som medföljer version för trösta. Denna nya version kommer dock att skryta med en ny gitarr, med sex knappar ordnade i två rader om tre strax före huvudet.

De gameplay har därför genomgått en drastisk variation från den tidigare versionen, men åtminstone enligt de som redan har kunnat få tag på det kommer det att vara lätt att vänja sig vid. När det gäller låtarna, förutom ett urval av artister som redan är ganska rika, kommer Guitar Hero Live att skryta med tillgång till den nya tjänsten Guitar Hero TV, ett slags som vi, uppenbarligen bara kan spela online, spela nya låtar och komma åt vissa spellistor riktade till författare eller musikgenrer.

Som nämnts förändras det också drastiskt också det grafiska gränssnittet: vi kommer att göra med a offentlig ““, Resultat av otroligt återupptogs av konserter Sann (och inte) av utvecklingsteamet och naturligtvis av en hel del Datorgrafik. Både publiken och medlemmarna i vårt band kommer att reagera i realtid på våra misstag eller våra framgångar, vilket gör allt ännu mer engagerande.

Det finns två sätt att spelaeller huvud: det leva, som kommer att dra nytta av detta helt nya grafiska gränssnitt som kännetecknas av publik och bandmedlemmar “” och det som hänför sig till avsnittet Guitar Hero TV, vilket gör att vi kan spela låtar online med relaterade videor som hör till spåret i bakgrunden. Ankomsten av Guitar Hero Live förväntas för detta Höst och kommer att vara tillgängliga för Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Nintendo Wii U och ett urval av mobila enheter. Väntar på att Activision ska avslöjas ytterligare detaljer även på mobilversionen lämnar vi dig med en serie av prov av Guitar Hero Live och med trailer officiell.