Amazon Alexa kan komma till Italien senast den 1 oktober

Amazon Alexa kan komma till Italien senast den 1 oktober

Att Alexa snart kommer till Italien är verkligen inte nytt: för några månader sedan gav Amazon till och med Echo-högtalare för att bättre testa sin virtuella assistent med vårt språk. Under IFA bevittnade vi den europeiska lanseringen av ett stort antal produkter som kommer att integrera Alexa: den artificiella intelligensen från e-handelsjätten kommer att finnas tillgänglig på högtalare, smarta högtalare, routrar, ljudfält men framför allt hörlurar.

I synnerhet har Jabra tillkännagett en ny version av sin Active Elite 65t: Den här nya varianten av de trådlösa hörlurarna med färg, känd som Amazon Edition, gör det möjligt för köpare att få 3 gratis månader av Amazon Music Unlimited och viktigast av allt kommer att ha Amazon Alexa som en integrerad röstassistent.

Jabra Elite Active 65t Amazon Edition

LÄS OCH: Jabra Elite Active 65t förhandsvisning

Tidigare har det hänt flera gånger att produkter som integrerar Alexa i USA lanserades i vårt land utan den virtuella assistenten, men i det här fallet skulle det vara mycket mer osannolikt. Jabra Active Elite 65t tillverkades faktiskt i samarbete med e-handelsjätten och kommer att komma säljs exklusivt på Amazon. Dessutom nämns även i det italienska pressmeddelandet om hörlurarna möjligheten att ringa Alexa med en knapp.

Medan Active Elite 65t kommer att säljas från 1 oktober, vi kan förvänta oss att Amazons röstassistent är tillgänglig i vårt land före detta datum.