Amazon Echo Show 5 debuterar med fler sekretessfunktioner

Amazon Echo Show 5 debuterar med fler sekretessfunktioner

Amazon lanserar en ny version av Echo Show. Amazon Echo Show 5 är nu listad på den bästa e-handelssajten. Den smarta enheten är utrustad med en 5,5-tums skärm, HD-kamera och inbyggd Alexa. Enheten kostar under $ 100 så att du kan installera en i varje rum hemma. Den första Echo Show-versionen har kommit långt. Amazon har gjort Echo-linjen med Alexa framgångsrik i denna tid där röst- och virtuella assistenter kan göra många saker för oss oavsett om vi är hemma eller när vi är ute.

Alexa kan göra många saker åt dig – visa ett recept, visa dina favorit-TV-program eller filmer, visa inköpslista eller spela dina favoritlåtar. Echo Show 5 är kompakt och kan göra mer än någonsin tidigare.

Amazon har lagt till nya Alexa-sekretessfunktioner så att du vet att saker och ting är riktigt privata och säkra. Ljudet har också förbättrats så att du kan njuta av strömmande låtar från bland andra Spotify, Pandora, Apple Music eller Amazon Music.

Den lilla skärmen låter dig titta på program från många online-källor som Prime Video, CNN, NBS eller Reuters. Integrationen av wikiHow kommer snart att introduceras så att du kan lära dig att göra många saker med röstinstruktionerna. Steg-för-steg-recept kommer också att finnas tillgängliga.

Som med andra smarta hemenheter kan du styra och hantera andra prylar från Echo Show. Be Alexa bara styra lampor, justera termostater och visa säkerhetskameror. När du behöver kommunicera med familj och vänner kan du ansluta till de olika apparna för meddelanden och videosamtal som finns tillgängliga. Echo Show 5 är mer privat nu på grund av den inbyggda slutaren som täcker kameran och knappen som snabbt stänger av mikrofonen och kameran.

De Amazon Echo Show 5 listas för endast 89,99 USD. Köp ett par för att få 30 $ rabatt. Produkten börjar sändas den 26 juni.