Amazon Fire TV Stick 4K öppnar i alla avseenden för modding: hur man låser upp bootloader (foto)

Amazon Fire TV Stick 4K öppnar i alla avseenden för modding: hur man låser upp bootloader (foto)

Amazon lanserade nyligen sin Fire TV Stick 4K, dongeln som gör alla typer av TV tack vare mjukvaruekosystemet som utvecklats av företaget, även på den italienska marknaden. Idag ser vi hur detta är möjligt låsa upp startladdaren och gör den redo för världens.

En läckte bara från procedur för att låsa upp Fire Stick 4K bootloader, möjliggjort av att han hittade en i programvaran. Låt oss börja med att säga att jag låser upp den det är absolut inte enkelt: Du måste bokstavligen öppna Fire Stick 4K kortslutning de två kontakterna du ser markerade i bilden Nedan. Detta gör det möjligt skicka kommandon via programvara som krävs för upplåsning.

LÄS OCH: Amazon Fire TV Stick 4K, recensionen

När den manuella proceduren har genomförts är det nödvändigt att ladda ner filen ISO, förvara den på ett medium portabel Anslut 4K Fire Stick som USB-enhet till en PC red kör kommandon anges på denna adress. Senare är det möjligt att installera TWRP och vid behov också installera Magisk-moduler.

Den som skrev guiden specificerade att det senare också kommer att vara nödvändigt inaktivera automatiska uppdateringar. För mer information, vi rekommenderar att du Läs noggrant guiden tillgänglig på denna XDA-forumtråd.