Android 11 visar inte längre albumbilder på låset

Android 11 visar inte längre albumbilder på låset

Den offentliga versionen av Android 11 har ännu inte varit tillgänglig men vi vet redan mycket om det. Naturligtvis är det vi vet inte slutgiltigt än eftersom det fortfarande finns en möjlighet att Android-teamet inte kommer att innehålla några funktioner och funktioner. Hittills är vi bekanta med ett antal information inklusive Tap Tap, sömlös uppdaterbarhet för bättre användarupplevelse, plattformsstabilitet, närliggande delning och flera integritets- och säkerhetsförbättringar. Ett antal buggfixar har redan gjorts så förvänta dig att den offentliga utgåvan kommer att vara redo för fler Android-konsumenter.

En annan viktig förändring som kan eller inte kan störa dess vanliga användning är borttagningen av albumkonst på låset. Bilder kommer inte längre att visas på låsskärmen som tidigare eftersom Android 11 tar bort den.

Detta är inte riktigt en överraskning, för i Android 10 visas mediekonstruktionen redan med en suddighetseffekt. Det finns inget officiellt meddelande ännu men en källa delade att det inte kommer att vara en del av Android 11.

Om du aktiverar de nydesignade spelarkontrollerna ser du inget konstverk. Andra ser fortfarande det gamla gränssnittet men det bör ändras snart. Det kan finnas vanliga användare som inte kommer att vara nöjda med denna förändring men vi tycker att det är ett mindre besvär. Du behöver inte se några bilder eller videor om du bara lyssnar på musik, eller hur?

Google gav ingen förklaring. Vi är på något sätt vana vid att teknikjätten upphör med en funktion, ett program eller en tjänst utan att säga någonting. Låt oss bara vänta och se.