Anker multiportladdare som också laddar bärbara datorer, beviset (foto)

Anker multiportladdare som också laddar bärbara datorer, beviset (foto)

Som du säkert vet nu börjar USB Type-C-teknik ta tag, åtminstone när det gäller smartphones. Detsamma kan dock inte sägas för laddningsenheter som nästan alla pekar på den klassiska USB-kontakten, även för att ladda smartphones med Typ-C-port.

Anker har därför beslutat att omforma en av sina multiport-laddare för att också hysa en USB Type-C-kontakt. För att vara exakt är det en dörr USB-strömförsörjning, vilket i huvudsak låter dig ladda även enheter som kräver mycket ström. Vi talar för noggrannheten i 30W maximalt (15V / 2A – 20V / 1,5A) vilket gör det möjligt att ladda inte bara smartphones utan även bärbara datorer, till exempel Chromebook eller den senaste Macbook.

De andra fyra USB-portarna kan leverera upp till 2.4A för 5V-port. Vi försökte ansluta 5 smartphones (en därför via Type-C) och vi verifierade hur den levererade strömmen förblev stabil för alla enheter. Uppenbarligen måste du förse dig med adekvata kablar för att få ut det mesta av Power Delivery-porten (de som medföljer produkterna rekommenderas uppenbarligen). Du kan köpa multiportladdaren på Amazon för 69,99 €, ett lågt pris om vi tar hänsyn till kostnaden för bärbara nätaggregat.