Ännu viktigare är definitionen eller bildfrekvensen? Chromecast Ultra tvivlar inte efter den senaste uppdateringen

 Ännu viktigare är definitionen eller bildfrekvensen?  Chromecast Ultra tvivlar inte efter den senaste uppdateringen

Tävlingen till upplösning högsta möjliga för skärmar, skärmar och TV-apparater visar sig ofta vara en Bet och byt för alla de användare som älskar att fylla munnen med stora nummer, förlorar synen av andra lika viktiga aspekter. Det är ingen slump att namnet på tekniken som används för en panel, dess uppdateringsfrekvens och ofta förflyttas till en roll underlydande, när det inte borde vara alls. En video med mycket hög upplösning, men som nästan fortsätter ryckig, knappast någon kommer att gilla det.

Det verkar vara ingen annan än samma åsikt Google, som nyligen släppte en programuppdatering (versionsnummer 90308) för sin Chromecast Ultra, kan videostreaming-enheten också spela upp till 4K. Uppdateringen har verkligen introducerat ett läge, kallat (‘Video Fluidity’), vars funktion just är att ge större prioritet till och sedan till fluiditet av bilderna, jämfört med upplösningen.

LÄS OCH: Chromecast Ultra, recensionen (foton och videor)

Efter uppdateringen blir läget resultat aktiv som standard (kan inaktiveras av användaren, men ett entydigt tecken på Googles tänkande om ämnet) och syftar exakt till att förstå automatiskt när det inte är möjligt att returnera en videoström som ständigt bibehåller upplösningen 4K vid 60 FPS, klättrande nedåt upplösningen a 1080p för att upprätthålla 60 FPS, vilket är viktigt för en tillfredsställande flytbarhet.

Å andra sidan är Full HD-upplösningen verkligen inte otillräcklig, eftersom den förblev en tillfredsställande standard under många år. Vi tror att ett sådant alternativ är smart och användbart, vad tycker du istället? Låt oss veta i kommentarerna.

Via: Android Police