Apple kunde lansera nya avancerade hörlurar och renoverade AirPods senast 2018

Apple kunde lansera nya avancerade hörlurar och renoverade AirPods senast 2018

Medan nästan hela den tekniska världen är upptagen på MWC 2018, är det vanligt Ming-Chi Kuo i analysföreningen försöker berätta vad Apples nya idé kan vara när det gäller ljudsektorn. Enligt den välkända analytikern bör företaget Cupertino lansera ett nytt par overhead hörlurar high-end i slutet av 2018, förmodligen marknadsförs under varumärket Takter.

Det borde vara tillbehör med en innovativ stil och minimal, troligtvis utrustad med alla bekvämligheter och de modernaste teknikerna: anslutning trådlös, avbokning av ljud aktiv och hög ljudkvalitet.

Förutom den här nya modellen kan det också finnas en uppdatering för hörlurarna AirPods, som borde få en ny vårdnad med stöd för trådlös laddning med samma teknik som implementerats på iPhone X.

LÄS OCH: Apple varnar kunder med HomePod

De nya ljudprodukterna förväntas anlända med början nästa Höst, så det finns en viss möjlighet att kunna se dem även under den officiella presentationen av de nya iPhone 2018. För närvarande måste vi dock ta denna information med försiktighet och vänta på mer detaljer under de kommande månaderna.

Gata: 9to5Mac