Apple släpper smarta batterifodral för iPhone 11, Pro och Max med dedikerad kameraknapp

Apple släpper smarta batterifodral för iPhone 11, Pro och Max med dedikerad kameraknapp

Som förväntat lanserade Apple idag smarta batterifodral för iPhone 11-modellerna.

Apple säljer nu smarta batterifodral för iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Utformningen av dessa nya fodral är precis som Smart Battery Case som Apple släppte för iPhone XS och XS Max förra året, med en platt övre tredje del och sedan en nedre två tredjedel som sticker ut för det är där batteriet sitter.

Precis som Smart Battery Case för iPhone XS och XS Max, kostar Apples nya Smart Battery Case för iPhone 11, Pro och Pro Max $ 129 vardera. IPhone 11 Smart batterifodral finns i mjuka vita och svarta färgalternativ, medan iPhone 11 Pro och Pro Max smarta batterifodral får en tredje rosa sandfärg.

Det finns en stor ny funktion i iPhone 11, Pro och Pro Max Smart Battery Cases. Apple har byggt in en dedikerad kameraknapp på sidan av sina nya smarta batterifodral som startar Camera-appen oavsett om din iPhone är låst eller olåst. Du kan sedan trycka på knappen för att ta ett foto eller använda en längre tryckning för att få en QuickTake-video.

Apple säger inte att ge den exakta storleken på batterierna i sina nya smarta batterifodral. Företaget säger bara att det smarta batterifodralet ger dig “upp till 50% längre batteritid” för iPhone 11, Pro och Pro Max.

En av de viktigaste funktionerna i Apples iPhone 11-, Pro- och Max-modeller är bättre batterilivslängd, med iPhone 11 Pro som får fyra timmar mer batteritid än en iPhone XS och iPhone 11 Pro Max drar det till fem extra timmar. Vissa människor vill ha all batterilivslängd de kan få, men Apples Smart Battery Case låter dem undvika att ansluta ännu längre samtidigt som de lägger till lite skydd också. Inkluderingen av en fysisk kameraknapp är också stor och det kan hjälpa ivrig iPhone-fotografer att välja Smart Battery Case framför andra fall.

iPhone 11 Pro Smart batterifodral rosa