Apple tillkännager en ny 10,2-tums iPad på nybörjarnivå

Apple tillkännager en ny 10,2-tums iPad på nybörjarnivå

Apple tillkännager en helt ny iPad idag tillsammans med de tre nya iPhonerna. Företagets nya iPad på nybörjarnivå är något större än den senaste generationen, men det är inte en enorm uppdatering på något sätt.

Apple lanserade först iPad 9.7 redan 2010. Den uppdaterade senast enheten 2018, riktad till studenter. Enheten var 329 dollar och var perfekt för dem som ville ha en prisvärd iPad och inte behöver kraften från iPad Pro. Idag uppgraderar Apple enheten med en 10,2-tums Retina-skärm. Det blir av med 9,7-tumsmodellen och ersätter den med den nya 7: e generationen iPad. 10,2-tumsskärmen är en bra uppgradering, men de tjocka ramarna runt enheten är inte riktigt vackra alls.

Apples nya 7: e generationens iPad kommer också med A10 Fusion-chip, som den tidigare modellen. Liksom den äldre modellen stöder den nya iPad också Apple Pen. Men för första gången någonsin kommer nybörjar-iPad nu med stöd för den smarta kontakten, så att du kan ansluta ett tangentbord. Apparatens hölje är också tillverkat av 100% återvunnet aluminium för första gången någonsin. Och det är ganska mycket med den nya 7: e iPad.

Den nya enheten börjar på $ 329, precis som den tidigare iPad 9.7. Den kommer att finnas tillgänglig den 30 september, du kan beställa idag. Studenter får också köpa den nya iPad för endast 299 $.

Märkt med Apple, iPad 10.2, iPad 9.7, iPadOS