Apples självkörande bil upptäckt, men förvänta dig inte en minimal design (video)

Apples självkörande bil upptäckt, men förvänta dig inte en minimal design (video)

Vi har vetat under en tid nu att uppmärksamheten från Äpple de rör sig också mot världens självkörande bil, och därför är det knappast förvånande att äntligen se en tidig prototyp av Projekt Titan, fordonet som äppelföretaget förväntas ta med sig till vägarna fram till 2019.

I en video som publicerades på Twitter kan vi verkligen observera Project Titan för första gången, men om vi är vana vid det minimal design av Apple-enheter var redo att förvänta sig något liknande, kommer du förmodligen bli förvånad.

LÄS OCH: Cyngn kan vara nära att lansera på den autonoma körmarknaden

Observera Apples bil, uppmärksamhet kan faktiskt inte låta bli att gå till den fylliga uppsättningen sensorer och kameror som dominerar ovanför sittbrunnen, mycket mer skrymmande än vad vissa konkurrerande projekt nu har vant oss vid. Utrustningen är dock mycket respektabel, eftersom du på några sekunder av videon redan kan bläddra sex LIDAR-sensorer producerad av Velodyne, olika radarenhet och lika många videokameror.

MacCallister Higgins, grundare av startupen, publicerade videon Resa, som nyligen lanserade sin egen autonom körtjänst för äldre med bilar som är mycket mer kapabla att smälta in i traditionella fordon. Det behöver inte sägas att han inte missade chansen att hemligt reta utseendet på Apples bil, som säkert kommer att behöva en översyn innan den slår ut på marknaden.

Vad tycker du om det? Kommer äppelföretaget att kunna göra självkörande bilar lika trevliga som sina andra produkter?

Behöver du mer än 140 tecken för att gå igenom? S Project Titan. Jag kallar det “The Thing” pic.twitter.com/sLDJd7iYSa

– MacCallister Higgins (@macjshiggins) 17 oktober 2017

Via: TheVerge