År 2017 den första italienska TV-serien som producerades av Netflix av regissören för Gomorrah och Romanzo Criminale

År 2017 den första italienska TV-serien som producerades av Netflix av regissören för Gomorrah och Romanzo Criminale

Netflix det har ännu inte officiellt landat i Italien, men trots detta kommer nyheten om en redan första italienska TV-serien produceras från Netflix i samarbete med Cattleya, ett välkänt italienskt filmproduktionsföretag, vars ankomst är planerad till 2017.

TV-serien i fråga kommer att vara Suburra – Serien, hämtad från filmen med samma namn Suburra med Pierfrancesco Favino, Elio Germano är Claudio Amendola av regissören Stefano Sollima.

LÄS OCH: Netflix: allt vi vet om den italienska katalogen

Stefano Sollima, tidigare regissör för Gomorrah – Serien och av Criminal Novel – Serien, kommer att leda TV-serien Suburra komponerad av 10 avsnitt för Netflix. Avtalen med Netflix slutar inte här: film Suburra, som släpps i Italienska biografer de 14 oktoberSara tillgängliga i SamtidaNetflix i USA e i Latinamerika, och kommer också fram till Italienska Netflix från Maj 2016. TV-serien i stället, som kommer att debutera som väntat 2017, kommer också att finnas tillgänglig i resten av världen.

Producerad av Cattleya är Rai Cinema, Suburra fokuserar på den politiska och kriminella kampen för erövringen av Värd, avsedd att bli ett spelparadis. Händelserna kretsar kring olika karaktärer, inklusive korrupt parlamentariker Filippo Malgradi (), Nummer 8 (), chef för en kriminell familj som förvaltar territoriet, Sebastian (), en ung evenemangsarrangör och flera korrupta präster och rivaliserande maffialedare, inklusive ”” (), representant för den mest fruktade fraktionen av romersk organiserad brottslighet. Alla dessa karaktärer kommer att avslöja ett endemiskt och förgrenat system för korruption och olaglighet.

Historien är hämtad frånhomonym bok av Giancarlo De Cataldo och Carlo Bonini av 2013, en sanningsroman som handlar om brott i hjärtat av huvudstaden idag:

Vår historia är en resa in i Roms mörka hjärta, för att upptäcka och belysa några av de allvarligaste skandalerna i vår tid, långt innan de blir rubriker på sidorna i internationella tidningar som New York Times, BBC eller Guardian. Vi är glada att veta att tack vare Stefano Sollimas film, Netflix och Cattleya, kommer våra utredningar att nå en ännu bredare publik.

Giancarlo De Cataldo och Carlo Bonini

Vad tycker du om ankomsten av Italienskt innehåll på Netflix? Tror du att det kommer att bidra till spridningen av tjänsten även i Bel Paese? Under tiden lämnar vi dig med trailer av filmen Suburra. Bra syn!

Källa: The Post