Är du på väg hem och vill inte vänta på ett avkopplande bad? Fråga assistenten

 Är du på väg hem och vill inte vänta på ett avkopplande bad?  Fråga assistenten

Google har lagt till stöd för många nya smarta enheter

Med tiden har röstassistenter ökat sin kompatibilitet med nya enheter mer och mer. I detta slår Alexa Google Assistant, men Google tappar inte modet och fortsätter att arbeta med det.

I själva verket var det i dag lagt till stöd för många nya produkter: badkar, kranar, luftfuktare och avfuktare. Tack vare detta stöd är det nu möjligt att be assistenten att utföra många fler kommandon, som att fylla badkaret (och till och med till vilken nivå, om enheten stöder det), öppna kranarna för att släppa ut en viss mängd vätska och mycket mer.

Det är inte så att dessa enheter tidigare inte fungerade med Assistant: innan var det nödvändigt att be Assistant att interagera med tjänster från tredje part. Nu istället stödet är infödd, och därför finns det inget behov av att förlita sig på externa servrar för att utföra kommandon.

LÄS OCH: Blu-ray-videospel eller digital kopia? Nej, Sony tänker fortfarande … patroner!

självklart tillverkare måste integrera assistentstöd i sina enheter, men att titta på varje produkts riktlinjer verkar inte för svårt. Låt oss nu vänta på det sista steget: be assistenten att spola toaletten utan att behöva använda händerna (och kanske till och med sänka toalettstolen).

Via: Android Police