AT & amp; T 5G-täckning lanseras på tio marknader i USA

AT & amp; T 5G-täckning lanseras på tio marknader i USA

AT&T är seriös med 5G-teknik. Mobiloperatören har arbetat med att utöka sin 5G-täckning de senaste månaderna. Det är först nu vi delar de goda nyheterna att AT&T 5G nu är redo för fler konsumenter på cirka tio marknader i USA. Det är inte mycket jämfört med andra nätverk men det är redan en bra start. Vi antar att 5G-tjänsten kommer att expandera ytterligare nästa år eftersom fler OEM-tillverkare också släpper 5G-enheter.

Om du råkar bo i dessa områden, oavsett om det är en enskild mobilkonsument eller en företagsägare, gläd dig eftersom du äntligen kan ansluta till AT&T 5G: Birmingham (Alabama), Indianapolis, Los Angeles, San Diego, San Francisco, San Jose (Kalifornien), Rochester (New York), Providence (Rhode Island), Milwaukee och Pittsburgh. Det här är de viktigaste områdena som får 5G-åtkomst först men förväntar dig att mer läggs till i listan. Om du äger en Samsung Galaxy Note10 + 5G och bor i något av dessa områden, är du välkommen att komma åt 5G och se själv hur snabbt det är.

AT&T har påminde oss om att de var de första att erbjuda kommersiell mobil 5G i USA. Den första halvan av 2020 kommer att vara upptagen då transportören kommer att sprida sig fullt ut med att utöka tjänsten. AT & T Technology Operations president Scott Mair sa,

Nästa städer för att få 5G-täckningen från AT&T är följande: Boston, Bridgeport (Connecticut), Buffalo (New York), Las Vegas, Louisville (Kentucky) och New York City. Fler marknader kommer också att följa snart.