AT & amp; T har tre nya Unlimited-planer för att ersätta nuvarande två

AT & amp; T har tre nya Unlimited-planer för att ersätta nuvarande två

Det verkar som om AT&T inte är nöjda med sina två nuvarande, förenklade Unlimited-planer och så har de nu meddelat de tre nya som kommer att ersätta Unlimited & More och Unlimited & More Premium. De två nya planerna – Unlimited Starter och Unlimited Extra – kommer att finnas tillgängliga nästa vecka medan den tredje, Unlimited Elite, kommer att vara tillgänglig så småningom. Det konstiga är dock att de inte kommer att inkludera AT & T Watch TV-förmåner med dessa nya planer till skillnad från de nuvarande två har sitt live-TV-abonnemang.

Den mest grundläggande bland de tre nya Unlimited-planerna är naturligtvis Unlimited Starter. Om du får en enda rad blir det $ 65 per månad men om du får upp till fyra rader får du det till bara $ 35 per rad per månad. Den goda nyheten är att du inte har någon datatröskel. Den dåliga nyheten är att AT&T förbehåller sig rätten att strypa din hastighet när de upplever ”nätstopp”. Så i princip är du beroende av när AT&T kommer att strypa din hastighet eller inte.

Nästa nivå är Unlimited Extra där du betalar 75 $ för en rad och 40 $ per rad om du får fyra. Du får 50 GB delad datapool och om du överskrider det, börjar strypningen. Du får också 15 GB LTE-data för hotspot men det är för varje rad under ditt konto. Kvalitet för videostreaming är endast begränsad till 480p, samma med Unlimited Starter-planen. Skillnaden med dessa två och de nuvarande planerna är att du inte har Watch TV lagt till ditt konto.

Den mest premium av de tre planerna är den kommande Unlimited Elite. Du kan få det till $ 85 per månad på en enda rad och $ 50 per månad för fyra rader. Den delade fullhastighetsdata är 100 GB medan hotspot-data är 30 GB per rad. Bonusen här är att du får en gratis HBO-prenumeration som sedan uppgraderas till HBO Max när de lanserar sin egen streamingtjänst i maj 2020.

Det finns ingen förklaring till varför Watch TV inte ingick i någon av de nya planerna, särskilt nu när marknaden för live-TV-tjänster blir ännu mer konkurrenskraftig. Men i alla fall kommer Unlimited Starter och Unlimited Extra att finnas tillgängliga nästa vecka medan Unlimited Elite “kommer snart”.