AT & amp; T lanserar 5G-täckning i ytterligare 7 städer

AT & amp; T lanserar 5G-täckning i ytterligare 7 städer

Några dagar efter att Verizon lanserade sitt 5G-nätverk gör AT&T några egna 5G-nyheter genom att utöka sitt 5G-nätverk.

AT & T: s mobila 5G-nätverk är nu live i delar av ytterligare sju städer: Austin, Los Angeles, Nashville, Orlando, San Diego, San Francisco och San Jose. Detta innebär att AT & Ts 5G-nätverk är tillgängligt i delar av totalt 19 amerikanska städer, varav de andra 12 är Atlanta, Charlotte, Dallas, Houston, Indianapolis, Jacksonville, Louisville, Oklahoma City, New Orleans, Raleigh, San Antonio och Waco.

När det gäller hårdvara som du kan använda för att faktiskt komma in i det 5G-nätverket, erbjuder AT&T för närvarande en enhet: Netgear Nighthawk 5G Mobile Hotspot. AT&T har bekräftat att det kommer att sälja en Samsung Galaxy S10 5G i våras. Vi vet att Verizon kommer att få den enheten först, med en lansering som troligen kommer att ske den 16 maj, så förvänta oss att AT&T kommer att lansera S10 5G någon gång efter det.

En andra 5G Samsung-smartphone kommer att finnas tillgänglig från AT&T senare i år. Denna andra enhet stöder både mmWave- och sub-6GHz-spektrum, medan Galaxy S10 5G är begränsad till mmWave-täckning.