B & amp; O Horizon och BeoSound: här är de vackra (och kära) nya Android TV-apparaterna och högtalarna (foton)

B & amp; O Horizon och BeoSound: här är de vackra (och kära) nya Android TV-apparaterna och högtalarna (foton)

Bang & Olufsen presenterade nyligen en 4K Android TV BeoVision 14, men sortimentet för det historiska danska företaget expanderar också med Horisont, än en gång en Ultra HD Android TV, e BeoSound 1 och 2, två trådlösa högtalare. Som alltid, maximal uppmärksamhet på design med minimala linjer.

De Bang & Olufsen BeoVision Horizon TV den består, som nämnts, av en panel med 4K-upplösning (med automatisk bakgrundsbelysning) som hanteras av Android TV; det hela är inrymt i en svart aluminiumram berikad med ett galler på botten som döljer högtalarna (30 watt). Den kan monteras på väggen, stöds med lämpligt stativ eller på stödet med hjul.

Det finns också anslutning på Horizon Blåtand speciellt utformad för att använda BeoRemote One fjärrkontroll och multiroom-system. BeoVision Horizon är, som alla företagets produkter, en produkt av high end; faktiskt för 40 ″-varianten tar det 2 995 euro, medan det för 48 ″ tar 4 395 euro.

LÄS OCH: Bang & Olufsens BeoVision 14 är en lyxig 4K Android-TV, men utan HDR

Också BeoSound 1 är BeoSound 2 de skojar inte; dessa 360 ° högtalare, med egen teknik Akustisk objektivteknik, har en aluminiumkropp och den första modellen integrerar också ett batteri (upp till 16 timmars autonomi) som ska användas även från eluttaget. Uppenbarligen integreras de med andra B&O-multirumssystem.

Du kan använda dem, liksom en Bluetooth-högtalare, även med de mest kända protokollen, som Google Cast, AirPlay och DNLA; stöd för TuneIn, Spotify och Deezer är integrerat. Touch-kontroller kompletterar BeoSounds. Dessa högtalare bekräftar igen lyxmål av B&O, faktiskt för BeoSound 1 det tar 1 295 € medan BeoSound 2, anländer i oktober, kostar € 1 695.

B&O BeoVision Horizon-foto

Foto B&O BeoSound 1 BeoSound 2