B & amp; O presenterar våren / sommaren 2018-samlingen av Bluetooth-hörlurar och högtalare (foto)

B & amp; O presenterar våren / sommaren 2018-samlingen av Bluetooth-hörlurar och högtalare (foto)

Bang & Olufsen, ett mycket känt dansk varumärke på den avancerade ljudmarknaden, har presenterat sin nya samling enheter för perioden vår / sommar 2018, inspirerad i färgerna av nyanser avHav. I synnerhet är de valda färgerna Aloe, en nyans av grönt, klart och naturligt, Stålblå, en nyans av mörk turkos och Kricka, en nyans av mörkt och rikt grönt.

Samlingen innehåller tre nya enheter för audiofiler: trådlösa hörlurar Beoplay H4, kännetecknat av ett rent ljud och stor förfining i material och estetiska linjer, designad av Jakob Wagner, och två Bluetooth-högtalare.

LÄS OCH: Spotify testar röstsökning efter låtar och spellistor

Det är om Beoplay P2 är Beoplay A1, enheter som kan kombinera fantastisk ljudkvalitet med mångsidighet, extrem bärbarhet och en förförisk design, skapad av Cecile Manz. Hela den nya kollektionen finns redan idag, 15 mars 2018, till priserna på 299 € för H4, 249 € för A1 och 169 € för P2, i den officiella onlinebutiken och utvalda återförsäljare.

VÅREN / SOMMAREN 2018-KOLLEKTIONEN INSPIRERAS AV OCEANS FÄRGAR

Köpenhamn, 15 mars 2018 – B&O PLAY vår / sommar 2018-kollektionen är inspirerad av de starka och livfulla nyanserna i havet som kännetecknar ett urval av premium-hörlurar och högtalare med begränsad upplaga designade för sommaren. Våren / sommaren 2018-kollektionen inbjuder dig att bli inspirerad av produkterna och deras färger som hänvisar till idén om frihet, om öppna och ständigt föränderliga utrymmen som är typiska för den marina miljön, där man observerar modelleringskraften för vatten, samtidigt kraftfull , regenerativ, lugn och fredlig, vi hittar tid för musik.

Färgpalett för den nya säsongen inkluderar Aloe, en nyans av grönt, ljust och naturligt, som påminner om den svala toppen av havet, Steel Blue, en nyans av turkos lika mörk som havet på natten, och Kricka, en nyans av mörk och rik grön, inspirerad av den stigande vågen.

Kollektionen vår / sommar 2018 inkluderar:

• Beoplay H4 – De trådlösa hörlurarna med rent ljud, kvalitetsmaterial och en ren linje. Gjord för dem som letar efter ikonisk enkelhet, som gillar att resa lätt och röra sig fritt. Designer: Jakob Wagner. SS 18 färger: Aloe och Steel Blue.
• Beoplay P2 – Den bärbara högtalaren, med smart connect-funktionalitet som kan aktiveras genom att röra eller skaka högtalaren. Perfekt att alltid bäras med sig i väskan eller fickan, det är den perfekta lösningen för dem som alltid är på språng. Designer: Cecilie Manz. SS 18 färger: Kricka.
• Beoplay A1 – Bärbar Bluetooth-högtalare med en kompakt, unik design och fantastiskt ljud för en uppslukande lyssningsupplevelse. Designad för dem som älskar design och alltid är på språng. Designer: Cecilie Manz. SS 18 färger: Aloe och Steel Blue.

Priser och tillgänglighet

Rekommenderat pris för varje produkt i SS 2018 Collection är:

Beoplay H4: 299 EUR Beoplay A1: 249 EUR
Beoplay P2: 169 EUR

SS 18 Collection kommer att finnas tillgänglig från och med den 15 mars 2018 på www.beoplay.com/collection, i Bang & Olufsen-butikerna och utvalda återförsäljare