B & amp; O: s nya högtalare har både AirPlay och Chromecast och är tillräckligt billig för att passa in i alla hem (foto)

B & amp; O: s nya högtalare har både AirPlay och Chromecast och är tillräckligt billig för att passa in i alla hem (foto)

Namnet på Bang & Olufsen det är i allmänhet anslutet till avancerade tillbehör, så mycket att även tillbehöret till Spela serier, född just för att tillgodose behoven hos dem som vill ha kvalitetsljud till ett överkomligt pris, har aldrig strålat i denna mening.

Den nya Beoplay M3 emellertid är det på väg att byta kort: denna kompakta högtalare för hemmet, yngre bror till, har just tillkännagivits till priset av 299 €, en siffra som verkar billig endast om man tar hänsyn till varumärkets standarder, men som ändå lyckas sätta den i direkt konkurrens med liknande alternativ som Sonos One.

LÄS OCH: Mobvoi presenterar TicHome Mini, smart högtalare med integrerad Google Assistant, som också levereras i Italien

Som det mesta av tävlingen integrerar Beoplay M3 många smarta lösningar: det finns faktiskt stöd för AirPlay, Chromecast och al Beolink multirumssystemsamt normal anslutning Blåtand (Till skillnad från vad som händer på M5 är Spotify Connect dock inte närvarande). Ur hårdvarusynpunkt hittar vi en 3,75 “woofer och en enda 0,75” diskant.

Företaget lovar enhögkvalitativ ljudupplevelse, om än jämfört med storebror Beoplay M3 tappar 360 ° ljud, till förmån för en mer riktad upplevelse. Istället kvarstår utseendet som kännetecknas av ett välskött aluminiumfodral med utbytbara lock.

Beoplay M3 finns redan på den officiella webbplatsen på pris av 299 €.

Via: TheVerge