Bang & amp; Olufsen Avant NG: lyxiga Android TV-apparater, kostar upp till 22 000 € (foto)

 Bang & amp;  Olufsen Avant NG: lyxiga Android TV-apparater, kostar upp till 22 000 € (foto)

Bang & Olufsen tillkännager sina nya TV-apparater, de inom sortimentet BeoVision Avant NG, där NG står för “New Generation”. Det här är enheter Ultra HD lyx och generös i storlek. För den här serien börjar vi från en 55 ″ från 8295 €, den enda Avant NG med teknik.

De andra två modellerna är en 75 ″ från 14 995 € och en 85 ″ från 21 995 €, dessa med bakgrundsbelysning . Det finns många faktorer som förenar de olika nya BeoVision, först och främst lokal dimning. För alla TV-apparater finns det också stöd för BeoRemote One BT, den avancerade fjärrkontrollen som fungerar både via IR och Bluetooth.

LÄS OCH: De bästa TV-apparaterna i december 2016

Varje panel integrerar ett ljudsystem i nedre delen, som en soundbar, men det finns också en avkodare 7.1 kompatibel med proprietär standard , som låter dig använda trådlösa högtalare BeoLab. Uppenbarligen är det ingen brist på DVB-T2 och S2-mottagare, med också möjligheten att spela in på extern USB-hårddisk.

Den smarta delen har i stället anförtrotts den mångsidiga Android TV. Kort sagt, kompletta system men absolut inte för alla vardagsrum som återigen bekräftar hur mycket BeoVision som finns kvar i toppområdet.

Via: HDBlog Källa: flatpanelshd.com