Bästa Discord Bots 2020 – Förbättra din server & amp; Kommunikation!

 Bästa Discord Bots 2020 - Förbättra din server & amp;  Kommunikation!

Bästa Discord Bots av @itechhacks

De flesta av spelen har sin kommunikationsplattform. Men de är mycket styva och saknar många funktioner. Således föredrar de flesta spelare att använda en annan kommunikationsplattform. Det är då Discord kommer in i bilden!

Discord är den senaste kommunikationen i spelgemenskapen. Spelare från hela världen använder denna plattform istället för den som tillhandahålls av utvecklarna av deras respektive spel. Detta beror på dess viktigaste funktioner som inkluderar anpassningsbara och mycket flexibla. En annan användbar funktion i dessa Discords är att utvecklaren kan lägga till bots till dem vilket hjälper till att förbättra användarupplevelsen för din Discord. Tillsammans med detta läggs ett antal funktioner också till din server tillsammans med dessa bots.

Läs också: Så här fixar du Discord Waiting Endpoint Error (Guide)


Så här är vi med listan över några av de bästa Discords-botsna som du kan använda för att förbättra din kommunikation med spelare från hela världen!

# 1 Tatsumaki:

Detta är en av de mest omfattande Discord-botten som du kan lägga till på din server. Den levereras med många funktioner som-

1. Välkomstmeddelanden till nya medlemmar till din server.

2. Ger en instrumentpanel för förbättrad hantering av servern.

3. Du kan söka efter information på Google eller titta på videor på YouTube medan du är i Discord själv!

4. Denna bot uppmuntrar också spelare att hålla sig aktiva genom att införa olika nivåer och ge ut XP som sedan sammanställs för att förklara ledartavlan!

Detta skapar en konkurrensanda bland spelarna och ökar därmed deltagandet!

# 2 Gamestats Bot:

Som namnet antyder är den här botens primära funktion att samla in och sammanställa spelets framsteg. Du kan skapa en profil för varje medlem av din Discord med den här botten och sedan kontrollera varje spelares framsteg. Denna Discord-bot är kompatibel med ett antal populära spel som PUBG, World of Worships, Rust, Fortnite, etc. Eftersom kommandona för denna bot är avlägsna från de flesta bots, kan du hänvisa alla kommandon från internet.

# 3 Serum:

Det som kännetecknar denna bot är att du kan använda röststyrning för att ge kommandon till din Discord. I andra bots måste serverns chef pausa spelet och ange önskat kommando manuellt för att ange ett kommando. Detta är inte bara hektiskt utan också tidskrävande. Kommandokontrollen aktiveras automatiskt när användaren säger ‘Hey Serum!’

# 4 Zandercraft:

Den primära funktionen för denna Discord-bot är att förbättra chattupplevelsen för sina användare. För att uppnå detta mål tillhandahåller det paketet som lägger tonvikten på chatt, XHD-videostreaming, Hi-Fi-musik, Gifs etc. Med hjälp av denna bot kan du spela eller pausa din låt med ett enkelt kommando. Dessutom kan nya låtar läggas till i listan om så önskas!

# 5 Pannkakabot:

Pannkakabot kan användas för moderering av din Discord-chatt och även för att lägga till musik till den. Låtar kan spelas från olika kända plattformar som YouTube, SoundCloud, etc. För moderering av din Discord kan du använda Pancake bot för att stänga av eller förbjuda medlemmarna antingen tillfälligt eller permanent. Det kan också leverera välkomstmeddelanden till de nya medlemmarna och rensa mass- / skräppostmeddelanden med ett enda klick.

# 6 Trivia Bot:

Eftersom diskussioner ibland kan vara tråkiga kan du öka det genom att spela ett spel inom din Discord! Som namnet antyder är det ett trivia-spel med flera spelare med över 3000 frågor från 24 olika kategorier som tv, sport, vetenskap, natur osv. All information relaterad till den här botten finns i sig själv! Således kan du enkelt känna till alla kommandon i trivia-botten.

# 7 Guilded Bot:

Denna bot är främst för lag och spelare som spelar spel som PUBG, Warcraft, etc. Guilded Bot kan läggas till din Discord-server för att utföra följande funktioner-

1. Det hjälper till att rekrytera nya spelare i ditt lag.

2. Enskilda spelares förmåga förbättras också för bättre prestanda.

3. Med hjälp av denna bot kan din lagspelare slutföra olika uppdrag tillsammans.

4. Du kan meddela dina uppdateringar eller informera dina gruppmedlemmar med den här botten.

Den är kompatibel med spel som PUBG, Fortnite, DOTA 2, CS GO, Overwatch, etc.

# 8 YAGPDB:

Detta är en annan unik discord-bot som kommer med ett antal verktyg för att enkelt hantera och moderera din Discord-server. Kontrollpanelen kan också användas för att kontrollera olika inställningar som serverstatus, inställning för automatisk moderering och hantera modereringsköer.

Läs också: Så här aktiverar du Discord Screen Share Feature 2020

Några andra ärade nämnder inkluderar:


1. StahpDozAds:

Denna bot fungerar som ett automatiskt filter för din server. Således kan du låta botten automatiskt förbjuda de kränkande medlemmarna och omedelbart radera allt anstötligt innehåll som publiceras på servern!

2. Pokecord Bot:

Även den här boten introducerar ett kort spel på din Discord-server för att underhålla medlemmarna. Spelet är baserat på Pokémon-showen.

Läs också: Så här tar du bort ditt Discord-konto

Slutsats:

Dessa var några av de bästa discord bots från 2020 som du kan använda för att uppgradera din Discord-server och göra den mycket mer användarvänlig än den var i dess ursprungliga skick. Du kan använda någon av dessa bots baserat på dina krav och vad bots har att erbjuda. Om du känner till sådana användbara diskordbots, som du kan använda för att förbättra Discord-servern, berätta för oss om det i kommentarfältet nedan.