Bekväma hörlurar för att förbättra sömnkvaliteten (video)

Bekväma hörlurar för att förbättra sömnkvaliteten (video)

Brusreducering, EEG-sensorer och bekväm design är några av funktionerna i dessa hörlurar med fokus på kvaliteten på vilan

De Kokoon EEG Bluetooth-hörlurar, som lanserades av start med samma namn på Kickstater, låter dig uppenbarligen lyssna på musik men också dölja en rik uppsättning funktioner fokuserade på förbättra sömnkvaliteten.

Förutom en optimerad design som gör dem också lämpliga att vara bärs i sängen dessa Bluetooth-hörlurar integrerar EEG-sensorer för övervaka sömnstegen. Lutande på dessa speciella bildskärmar, släktingen mobil app låter dig komma åt all data på sömnkvalitet av bäraren.

LÄS OCH: Denon Music Maniac: audiofila hörlurar också för mobila enheter

Även från appen kan du justera brusreducering, ställ in larm, spela lugnande ljud eller försök att framkalla klara drömmar tack också till binaurala toner. Gjord i samarbete med Onkyo kampanjen för dessa hörlurar har redan samlat in mer än 800 000 dollar.

En anmärkningsvärd milstolpe uppnådd tack vare intresset hos nästan 3600 användare, som du kan gå med förbeställa ett par Kokoon EEGs (leverans planerad till februari 2016), säljs till ett pris av $ 189 på den officiella sidan.

Via: PSFK