BeoVision 14 av Bang & amp; Olufsen är en lyxig Android-TV i 4K, men utan HDR (foto)

 BeoVision 14 av Bang & amp;  Olufsen är en lyxig Android-TV i 4K, men utan HDR (foto)

Antireflekterande glas och optimerade bilder

BeoVision 14 är utrustad med en 40- eller 55-tums LED-LCD-skärm med antireflexglas som minskar reflektioner med mer än 98%. TV: n erbjuder också sofistikerad teknik för att säkerställa optimal bild och ljud i alla situationer: när du tittar på en film, lyssnar på musik och spelar spel.

Kraftfullt ljud och känsligt utförande

För att förverkliga de ultratunna ekplattorna, som täcker BeoVision 14s trevägsdiffusor, krävs mycket hög precision vid bearbetning av materialets förlängning så att endast den bästa kvaliteten kan användas. Träets värme som valts för högtalarkåpan är inspirerad av den akustiska upplevelsen av den ikoniska BeoLab 18-högtalaren som har samma typ av ekplattor.

Enkel åtkomst till ditt favoritinnehåll

BeoVision 14 använder Android TVTM-plattformen, som erbjuder snabb och enkel åtkomst till oändligt webbinnehåll och roliga appar för underhållning, nyheter och spel.

Med den inbyggda Google CastTM-tekniken kan du casta filmer, foton och musik direkt från din telefon eller surfplatta med en knapptryckning. BeoVision 14 hanterar också nya format som HEVC, vilket möjliggör överföring av 4K-innehåll direkt från online-källor.

BeoLink Multiroom One-Touch

BeoVision 14 integreras sömlöst med alla andra Bang & Olufsen BeoLink Multiroom-produkter.

Tillsammans med lanseringen av BeoVision 14 presenterar Bang & Olufsen en ny version av den ikoniska BeoRemote One. Den nya BeoRemote One Bluetooth har fyra nya MyButtons-knappar som låter dig ta en ögonblicksbild av en inställning och returnera den som den är med en enkel beröring.

BeoVision 14 – hur du än vill

Den nya ikoniska Bang & Olufsen-tv erbjuder total frihet när det gäller placeringsalternativ. Välj ett motoriserat golvstativ för intelligent justering med endast fjärrkontrollen, häng TV: n på väggen som ett konstverk – vänster eller höger, eller placera den lutad på ett fast staffelställ.

Som ett alternativ till ekplattor finns tygöverdrag

i olika färger för att anpassa BeoVision 14 så att den passar din stil.

BeoVision 14 finns i Bang & Olufsen-butiker till ett rekommenderat pris från 6 365 €.