BlackBerry KEY2 LE Verizon snart tillgängligt för företagskunder

BlackBerry KEY2 LE Verizon

Ingen ny smartphone tillkännages av BlackBerry men KEY2 LE kommer att vara redo från Verizon detta första kvartal i USA. Enheten kommer att finnas tillgänglig för Verizon Enterprise- och småföretagskonsumenter, komplett med 4 GB RAM, 64 GB inbyggt lagringsutrymme, Dual SIM-stöd och Google Assistant. Att göra BlackBerry KEY2 LE bekvämare att använda är Speed ​​Key för att starta och styra personliga funktioner och mobilupplevelser. Specifikt kommer skiffermodellen av BlackBerry KEY2 LE att säljas av Big Red.

Dessa kunder under Verizon Enterprise och Business kan dra nytta av BlackBerrys senaste flaggskeppstelefon. Det är inte ett premiumutbud men det erbjuder affärslösningar och verktyg för arbetsproduktivitet och vardaglig aktivitet.

BlackBerry KEY2 läggs till i operatörens sortiment av toppsmartphones för företagskunder där de kan använda det snabba 4G LTE-nätverket. KEY2 LE-telefonen är perfekt för personer som letar efter en prisvärd men pålitlig affärstelefon.

BlackBerry-teamet samarbetade med Verizon för att ge BlackBerry-upplevelsen till fler människor i form av en

För att granska BlackBerry KEY2 LE kommer telefonen med ett fysiskt QWERTY-tangentbord, Speed ​​Key och andra specialfunktioner som Locker som ditt personliga utrymme, Mozillas webbläsare Firefox Focus, DTEK-app för skanning och säkerhet och löftet om Android säkerhetsuppdateringar varje månad.

KÄLLA: BlackBerry