Bo för att sänka kamerakvaliteten för att underlätta bandbredd

Bo för att sänka kamerakvaliteten för att underlätta bandbredd

Vi har veckor i olika hemmainitiativ för att stoppa spridningen av coronavirus och att säga att bredbandsnät är ansträngda vid denna tidpunkt är en underdrift. Vi har sett högtrafikstjänster som Netflix och YouTube justera hur deras användare kan se sina streamingvideor för att underlätta den belastningen. Nu är det Googles Nest som också gör några justeringar genom att minska kvaliteten på videoklipp som tagits av dina Nest-kameror. Det är ett förståeligt drag eftersom fler människor kommer åt Internet nu när de jobbar, studerar eller underhåller sig hemma.

I grund och botten, vad som kommer att hända nu är att om ditt Nests kamerakvalitet och bandbredd är inställd på något högre än standard, kommer de att rulla tillbaka det till det standard som de har ställt in. Men om du redan strömmar med lägre kvalitet kommer inget att förändras. Det är den enda förändringen som du kan förvänta dig av dem för tillfället och du bör få ett meddelande om de någonsin har gjort ändringar i din streamingkvalitet automatiskt.

Nest försäkrar användare att detta bara är en tillfällig förändring eftersom de och andra internetrelaterade produkter försöker anpassa sig till en värld där den nuvarande prioriteten är att lära sig och arbeta. De klargjorde också att endast kvalitets- och bandbreddsinställningarna kommer att ändras och “alla andra inställningar förblir desamma.” Kärnfunktionerna kommer att fortsätta att fungera som de borde, så det bör inte vara någon rädsla för att säkerheten äventyras för att anpassa sig till det nuvarande normala.

Om du av någon anledning fortfarande behöver högre kvalitet för din säkerhetskamera kan du ändå byta tillbaka den när som helst. Gå bara vidare till dina kamerainställningar för att ändra tillbaka till din tidigare högkvalitetsinställning. Men naturligtvis uppmanas vi alla att underlätta bandbreddstammen så att det finns tillräckligt med internet för att gå runt så om du inte behöver göra det, håll dig bara till standardinställningarna.

Ändringarna bör lanseras för Nest-användare i USA. Du får ett meddelande om att det tillämpas på ditt konto och det finns inget behov av att göra något ändå.