Bose stänger mer än 100 fysiska butiker i världen: europeiska är också involverade, det är därför

Bose stänger mer än 100 fysiska butiker i världen: europeiska är också involverade, det är därför

Bose, det välkända amerikanska företaget som specialiserat sig på produktion av enheter audio kvalitet, har just fattat ett beslut att det gör dig inte lycklig sina anställda runt om i världen. Tillverkaren bestämde sig för att stänga permanent dess fysiska butiker i Europa, Nordamerika, Japan är Australien.

Bose har beslutat att dra åt grindventilerna till sina fysiska butiker runt om i världen genom att reagera på den nuvarande marknadsutvecklingen: företaget har faktiskt förklarat att det kommer att stänga sina butiker för i dessa geografiska regioner mest försäljning inspelad sker genom. Bose bekräftade att den slutliga stängningen kommer att innebära 119 av sina fysiska butiker runt om i världen.

LÄS OCH: SmartWorld blir en podcast

Det handlar inte om definitiv solnedgång av fysiska Bose-butiker: denna typ av butiker kommer att förbli aktiva i vissa geografiska områden, såsom Kina, Indien, Sydostasien och Sydkorea.

Företaget inte förtydligat vad kommer att bli av det? av de anställda som för närvarande arbetar i de butiker som är avsedda för stängning, om inte vem kommer att åta sig att leverera Stöd till dem som kommer sparken.

Källa: The Verge