Budget Nokia-telefoner får Android 10 Go Edition, här är när

HMD Global Nokia Android 10 Go Edition

Fler Nokia-telefoner kommer att få Android 10. Vid Q4 2019 kommer HMD Global att lansera den senaste Android OS-versionen till ett dussin Nokia-smartphones. Då var det ren Android 10. Ingen information lämnades för nybörjarenheter förrän denna vecka att Android-teamet tillkännagav Android 10 Go Edition. HMDs Chief Product Officer Juho Sarvikas meddelade de goda nyheterna via Twitter. Han noterade att och Go Edition kommer snart att finnas tillgängligt.

Med avsikten att uppdatera mobilplattformen, förbättra bättre minneshantering och förbättra säkerhet och prestanda, har Android 10 Go Edition kommer att släppas. När exakt? Nokia-gruppen sa Q1 2020 för Nokia 1 Plus. Nokia 1 och Nokia 2.1 kommer att få uppdateringen under andra kvartalet nästa år.

Det var först igår som Android-utvecklarna meddelade att Android 10 Go Edition skulle vara redo för fler budget smartphones. Med budget menar vi telefoner med endast 1,5 GB RAM ombord. Entry-level smartphones från Nokia körs fortfarande på Android men de är definitivt lättare. De är inte lika kraftfulla. Nokia 1 fick Android 9 Pie Edition först i juni förra året. Nokia 1 Plus släpptes med samma Go Edition ur lådan.

Android 10 (Go-utgåvan) blir lättare att ladda och uppdatera. Detta kommer att säkerställa att smartphones på nybörjarnivå är uppdaterade. Det ger ytterligare hastighet plus förbättrad säkerhet.

Android Go-utgåvan ger kraftfull mobilupplevelse för enheter på nybörjarnivå. Den levereras med nya och nyskapade appar som erbjuder grundläggande hjälp för dina mobilbehov. Några av de tillgängliga Go-apparna inkluderar och

Nokia 1, Nokia 1 Plus och Nokia 2.1 är bara tre av nämnda Nokia-telefoner. Vi förväntar oss att fler kommer att läggas till i listan och kanske uppgraderas till Android 10 Go Edition.