Converse presenterar den första upplagan av vattentät All Star (foto)

Converse presenterar den första upplagan av vattentät All Star (foto)

De Converse All Star är från urminnes tider ett par skor vars ikoniska design är känd för alla, och som åtföljer miljontals människors dagar som anpassar sig till otaliga klädstilar. Vad de hittills ännu inte lyckats matcha (förutom de modigaste) var kläderna hos vinter säsong, där regn, snö och kyla testar även de mest dystra fläktarna.

LÄS OCH: Marty McFly-skor från Back to the Future till försäljning snart

En begränsad serie All Star, som just presenterades av Converse, kunde emellertid undergräva detta paradigm tack vare ett lager av Polartec-tyg vilket gör att skorna kan stanna kvar vattentät utan att förlora sin karakteristiska design.

Sådan lageri själva verket kommer den att sättas in mellan det karakteristiska yttertyget i All Star och det inre foder, så att skorna kan göras lämpliga även för regnperioden, men utan att det påverkar fotens andning.

Detta begränsad utgåva, som kommer att ha en kosta på $ 110 i både höga och låga versioner kommer det tyvärr bara att säljas i ett begränsat antal butiker i New York, San Francisco, Vancouver och Toronto. Vi kan därför inte låta bli att hoppas att det kommer att bli framgångsrikt för att driva det amerikanska företaget att föreslå det igen i framtiden, kanske utvidga dess spridning till vårt land.

GATA: Gizmodo