De 10 bästa apparna för ringsignalskapare för Android 2020

De 10 bästa apparna för ringsignalskapare för Android 2020

Vi måste erkänna att musik är det vackraste som någonsin gjorts av människor. Låtar är något som kan hjälpa dig att slappna av snabbt och viktigast av allt, det frigör sinnet. Vi hör bokstavligen många låtar dagligen. Ibland älskar vi en viss låt så mycket att vi vill behålla den som vår telefons ringsignal.

Vi kan dock inte behålla långa låtar som vår ringsignal på grund av vissa gränser. Men eftersom vi alla nu använder Android-smartphones är det faktiskt möjligt att göra din favoritlåt som ringsignal. Om vi ​​söker efter ringsignalstillverkare i Google Play Store hittar vi massor av dem. Men inte alla fungerar.

De 10 bästa apparna för ringsignalskapare för Android 2020

Därför har vi beslutat att dela med dig en lista över de bästa Android-ringsignalapparna som hjälper dig att konvertera en låt till en ringsignal. Dessa appar är mestadels MP3-skäraren som låter dig klippa några delar av vilken låt som helst som en ringsignal.

1. Ringtone Maker

Ringtone Maker

Det är en gratis ringsignalapp tillgänglig i Google Play Butik. Appen låter dig klippa någon del av en låt för att spara den som ringsignal. Inte bara ringsignaler, men du kan även skapa larmtoner och aviseringstoner också. Om vi ​​pratar om filkompatibilitet stöder appen MP3-, FLAC-, OGG-, WAV-, AAC-, MP4m 3GPP / AMR- och MIDI-filer.

2. Musikskärare

Music CutterMusic Cutter

Det är en av de bästa Android-appar som du kan använda för att klippa alla delar av låten för att användas som en ringsignal. Det fantastiska med Music Cutter är att det har stöd för massor av ljudfilformat inklusive MP3, AAC, MP4, WAV, 3GPP, etc. Så om du letar efter en app för att klippa delar av musik kan Music Cutter vara ett perfekt val för dig.

3. Ringtone Cutter

Ringtone CutterRingtone Cutter

Som namnet på appen säger låter Ringtone Cutter för Android klippa vilken del av musiken som helst som en ringsignal. Appen stöder nästan alla populära musikfilformat och det är ganska enkelt att använda. Så om du letar efter en lättanvänd app för ringsignalstillverkare för Android kan Ringtone-skärare vara det bästa valet för dig.

4. Ringtone Creator

Ringtone CreatorRingtone Creator

Precis som alla andra appar som listas ovan tillåter Ringtone Creator också användare att använda ljudredigeraren för att klippa musik och göra den till en ringsignal. Vanligtvis följer alla appar för ringsignalstillverkare som finns i Play Store samma regel för att klippa musikfiler för att skapa ringsignal. Detta är detsamma med Ringtone Creator. Bortsett från det erbjuder Ringtone Creator också en inbyggd filutforskare som tillåter användare att komma åt musikfiler på ett enkelt sätt.

5. Timbre

KlangfärgKlangfärg

Det är faktiskt en videoredigeringsapp som kommer med massor av ljudredigeringsfunktioner. Det tillåter i princip användare att klippa någon del av videor och musikfiler. Det betyder att du också kan använda Timbre för att skapa dina egna ringsignaler. Appen tillåter användare att klippa, gå med, slå samman ljudfiler. Appen är dock lite svår att använda jämfört med alla andra som anges ovan.

6. MP3 Cutter och Ringtone Maker

MP3 Cutter och Ringtone MakerMP3 Cutter och Ringtone Maker

Som namnet på appen säger är MP3 Cutter och Ringtone Maker ett av de bästa verktygen för musikklippare som du kan använda på din Android just nu. Det bästa med MP3 Cutter och Ringtone Maker är att det kommer gratis och att det inte visar några annonser. Bortsett från det har MP3 Cutter och Ringtone Maker stöd för nästan alla större musikfilformat inklusive MP3, WAV, AAC, AMR, etc.

7. Ringtone Slicer FX

Ringsignalskärare FXRingsignalskärare FX

Det bästa med Ringtone Slicer FX är att det tillåter användare att skapa sina egna ringsignaler köpa klippa och slå samman delar från olika låtar, musik etc. Inte bara det, men appen ger också användarna några ljudredigeringsverktyg för att skapa den bästa musiken för larm och aviseringar.

8. Audio MP3 Cutter Mix

Audio MP3 Cutter MixAudio MP3 Cutter Mix

Tja, det är en fullfjädrad ljudredigeringsapp tillgänglig på Google Play Butik. Appen ger dig flera ljudredigeringsfunktioner som att slå samman två ljudfiler, blanda ljudklipp, ändra metadata etc. Den har också en ringsignalskärare som låter dig välja den bästa delen från låten att klippa och klippa.

9. MP3-skärare

MP3-skärareMP3-skärare

Det är en av de topprankade ringsignalapparna som finns tillgängliga i Google Play Store. Det fantastiska med MP3-skäraren är att den kan klippa ut ljud från vilken MP3- eller videofil som helst. Inte bara det, men MP3-skärare gör det också möjligt för användare att kombinera de anslutna MP3-delarna för att bilda MP3-ringsignaler, meddelandesignal, alarmton etc.

10. Ringtone Maker-Audio Cutter

Fusion av ljudskärareFusion av ljudskärare

Om du letar efter en kompakt och kraftfull ljudredigeringsapp för din Android-smartphone måste du ge Ringtone Maker-Audio Cutter ett försök. Gissa vad? appen ger ett brett utbud av verktyg för ljudklippning, sammanslagning, mixning, konvertering och delning. Förutom att klippa / slå samman ljud, erbjuder det också ett alternativ att lägga till fade-in och fade-out-effekter till ljudet.

11. Musikhjälte

Music HeroMusic Hero

Precis som alla andra appar för ringsignalstillverkare låter Music Hero också användare klippa ut den bästa delen av ditt ljud och spara det som din ringsignal. Det fantastiska med Music Hero’s Ringtone maker-app är att den stöder ett brett utbud av ljudfilformat inklusive WAV, MP3, AAC, AMR, 3GP. etc. Bortsett från det finns det också en inbäddad MP3-spelare.

Så det här är de bästa apparna för Ringtone-tillverkare som du kan använda på din Android-smartphone just nu. Dessa appar är helt gratis att använda och det gör sitt jobb ganska bra. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det med dina vänner också.