De 10 bästa Truecaller-alternativen för Android 2020

De 10 bästa Truecaller-alternativen för Android 2020

Vi har sammanställt en lista över bästa TrueCaller-alternativ för Android 2020. Med dessa appar kan du enkelt identifiera inkommande samtal.

Nåväl, det finns gott om nummerpresentation och samtalsblockeringsappar tillgängliga för Android-smartphones. Men om jag måste välja någon skulle jag helt enkelt välja TrueCaller-appen. TrueCaller är en av de bästa uppringnings-ID och samtalsblockerare app tillgänglig för Android smartphone i Play Butik.

Men många användare gillar inte appen. Vissa säger att appen orsakar problem med batteridränering och att enheten saktar ner. Så om du är en av dem som inte tycker att TrueCaller är användbart, kan du överväga dess alternativ.

De 10 bästa Truecaller-alternativen för Android 2020

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa TrueCaller-alternativen för Android som du kan använda idag. Med dessa appar kan du enkelt veta vem som ringer. Du kan blockera telemarketing och skräppost. Så, låt oss kolla in de bästa TrueCaller-alternativen för Android.

1. Whoscall

Whoscall

Tja, Whoscall liknar ganska mycket TrueCaller när det gäller funktionen. Appen har laddats ner över 70 miljoner gånger från Google Play Store. Appen är känd för sin exakta identifiering av inkommande samtal och SMS. Bortsett från det fick Whoscall också en funktion för att automatiskt upptäcka och blockera telemarketing eller skräppostsamtal.

2. Showcaller

ShowcallerShowcaller

Precis som TrueCaller är Showcaller en annan bästa Android-app som kan användas för att identifiera inkommande samtal och SMS. Precis som alla andra appar för omvänd nummerökning, visar Showcaller dig också det riktiga namnet och regionen. Bortsett från det ger Showcaller också användare en samtalsblockerare, samtalsinspelare och smart uppringare. Vad som är mer intressant är att Showcaller bara behöver 4 MB ledigt lagringsutrymme för att installera på din Android-smartphone.

3. Numler

NumlerNumler

Om du letar efter en Android-app som kan visa dig nummerpresentatören i realtid, kan Number vara det bästa valet för dig. Gissa vad? med Numler kan du inte bara identifiera inkommande samtal, men du kan också blockera dem. Bortsett från det tillåter Numler också användare att söka telefonnummer / omvänd telefonsökning. Några andra funktioner i Numler inkluderar en chatt med uppringare, samtalsloggar etc.

4. Hiya – nummerpresentation och blockering

Hiya - Nummerpresentation och blockeringHiya – Nummerpresentation och blockering

Tja, Hiya – Nummerpresentation och blockering är en av de bästa och högst rankade samtals-ID- och samtalsblockerare-appen som finns i Google Play Store. Appen drivs av en databas med hundratals miljoner telefonnummer. Precis som Truecaller visar Hiya – Caller ID & Block även information om den som ringer så snart samtalet anländer. Bortsett från det kan Hiya – Caller ID & Block också blockera skräppost och telemarketing-samtal.

5. Herr nummer

Herr nummerHerr nummer

Det är en fullfjädrad Android-uppringningsapp som finns tillgänglig i Google Play Store. Till skillnad från TrueCaller fick Mr. Number också möjligheten att känna igen inkommande samtal. Appen har dock några nackdelar som att nummerpresentationsfunktionen inte är mycket exakt. Bortsett från det fick det också möjlighet att upptäcka och blockera skräppost och telemarketing-samtal.

6. Eyecon

EyeconEyecon

Den här är lite annorlunda jämfört med alla andra samtals-ID-appar som anges i artikeln. Istället för att söka i telefonnummerdatabasen för att identifiera nummer, förlitar sig Eyecon på sociala nätverkskanaler för att visa uppringningsuppgifterna. Appen har också några andra funktioner som samtalsinspelare, samtalsblockering etc.

7. CallApp

CallAppCallApp

Tja, CallApp är en annan bästa och ledande samtalsidentifierare som finns tillgänglig i Google Play Store. 50 miljoner användare använder just nu appen. Med CallApp får du en samtalsblockerare, samtalsinspelare, uppringare etc. Bortsett från det tillåter CallApp också användare att vända nummersökning på Android. CallApps blockerare av CallApp blockerar automatiskt skräppost och telemarketing-samtal.

8. Sann kontakt – Verkligt nummerpresentation

True Contact - Real Caller IDTrue Contact – Real Caller ID

Precis som TrueCaller identifierar True Contact – Real Caller ID de inkommande samtalen i realtid. Nummerpresentationsskärmen för True Contact – Real Caller ID visar personligt namn eller företagsnamn, adress, personligt foto eller företagslogotyp, status osv. Bortsett från det kan True Contact – Real Caller ID också användas för att blockera samtal och SMS .

9. Nummerpresentation av Ayamote

Ayamote nummerpresentationAyamote nummerpresentation

Det är en av de högst rankade Android-samtals-ID-appar som finns i Google Play Store. Anledningen till att vi har listat den här appen i listan över bästa TrueCaller-alternativ är att den fick en kapabel samtalsidentifierare. Nummerpresentation av Ayamote är känd för sin exakta nummeridentifiering och det är definitivt det bästa i dess avsnitt. Några andra funktioner i apparna inkluderar samtalsblockerare, uppringare etc.

10. ViewCaller

ViewCallerViewCaller

Det är en relativt ny Android-identifieringsapp som finns tillgänglig i Google Play Store. Appen är inte mycket populär, men den innehåller många användbara funktioner. Förutom att identifiera den sanna uppringaren, erbjuder ViewCaller också en kontakthanterare, uppringare och samtalsinspelare.

Så det här är de 10 bästa Truecaller-alternativen som du kan överväga. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det med dina vänner också.