De 5 bästa verktygen för att fokusera på arbetet hemma & amp; Undvik distraktioner

 De 5 bästa verktygen för att fokusera på arbetet hemma & amp;  Undvik distraktioner

COVID-19 är nu ett nationellt hot och det visar inga tecken på att stoppa. Världshälsoorganisationen har redan förklarat att den är en pandemi. Eftersom det sprider sig från person till person, rekommenderade WHO att undvika masssamling, nära kontakter, bära en mask, använda handdesinfektionsmedel etc.

Inte bara det, men vi rekommenderades också att stanna och arbeta hemifrån. Många tekniska företag erbjöd också gratis tjänster för att främja hemifrån-strategier. Det största problemet som vi alla möter när vi arbetar hemifrån är dock att det finns fler distraktioner än normalt.

När du jobbar hemifrån istället för på ett kontor finns det fler distraktioner än normalt. För att motverka distraktioner har vi beslutat att sammanställa en lista över de bästa apparna för att fokusera på jobbet och förbli produktiva.

De 5 bästa verktygen för att fokusera på arbetet hemma och undvika distraktioner

Så i den här artikeln ska vi dela en lista över de bästa apparna för att fokusera på jobbet hemma och undvika distraktioner. Apparna, verktygen och tjänsterna hjälper dig att undvika distraktioner och behålla fokus.

1. Dölj matning

Dölj matning

Låt oss erkänna att när vi arbetar hemifrån finns det fler distraktioner som att du får en YouTube-länk, och snart har du tappat nästan en timme genom att titta på slumpmässiga videor. Dessa tidskrävande webbplatser kan hämma ditt fokus. Så för att hantera sådana problem måste man använda Hide Feed. Det är en kromförlängning som låter dig blockera tidskrävande webbplatser.

2. Smartast

SmartastSmartast

Cleverest är i princip samma som Hide Feed, men det fungerar genom att blockera textmeddelanden och meddelanden på din telefon. Det är en Android-app som ger dig tre olika kategorier – socialt, arbete eller slappna av. I var och en av kategorierna kan du ställa in anpassade regler för att blockera alla distraktioner som meddelanden om sms, apparaviseringar etc.

3. Jag saknar kontoret

Jag saknar kontoretJag saknar kontoret

Saknar du att arbeta på kontoret under avstängningen? Om ja, då måste du ge jag missar kontoret. För dem som arbetade hemma för första gången kan tystnaden att arbeta ensam också vara en distraktion. Så jag saknar kontorswebben för att hantera den kusliga tystnaden att arbeta ensam. Webbappen simulerar ljudet från en genomsnittlig arbetsplats, vilket har visat sig öka kreativt tänkande och fokus.

4. Materie

MateriaMateria

Detta är en annan bästa webbapp som hjälper dig att hålla dig fokuserad när du arbetar hemma. Matter är i grunden en skapare av uppgiftslistor som låter dig skapa och prioritera uppgifter. För att prioritera uppgifter gör det att du kan ändra storlek på den röda cirkeln som bifogas bredvid varje uppgift. Bortsett från det låter det dig också växla mellan ljus och mörkt läge.

5. RYMD

PLATSPLATS

Det är en Android-app som miljontals användare världen över litar på för att bryta sin smartphoneberoende. Den här appen hjälper dig i princip att övervaka och ta kontroll över dina smarta användningsvanor och ditt digitala liv. Det låter dig ställa in mål för att spåra telefonanvändning / skärmtid och låser upp.

Så det här är de fem bästa verktygen som hjälper dig att fokusera på arbetet hemma och undvika distraktioner. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det med dina vänner också.