De bästa bilmodellerna som förväntas 2015 (foton)

De bästa bilmodellerna som förväntas 2015 (foton)

De 2015 det ser ut som ett riktigt intressant år på framsidan bil-, med många förslag som syftar till innovation och uppdatering av nuvarande modeller. I den här artikeln går vi för att se modeller mer speciellt och intressant som har presenterats för handel.

LÄS OCH: Audi inleder ett lopp för att upptäcka smarta bilars potential

BMW i8

En unik modell för det tyska huset. Denna futuristiska bil är en ‘hybrid med en 96 kilowatt elmotor som släpper ut en total effekt på 360 hästkrafter, med en räckvidd på cirka 40 km / L.

Kia K900

Baserat på denna Hyundai Genesis sedan har en bakhjulsdriven V-8-motor och några nya interiörfunktioner, till exempel en infällbar skärm för Satellit navigation och kontroll av körparametrar.

Porsche Macan Turbo

Detta terrängfordon med prestanda från sportig den har en V-6-motor med 400 hästkrafter som når 260 km / h.

Jaguar F-Type Coupe

En uppdatering av linjerna för den nuvarande modellen med introduktionen av det stängda taket och en mer aggressiv bak.

Honda Fit

Även om den är 5 cm kortare än den nuvarande versionen har den presenterade modellen en större intern volym. Nyheter också under huven med introduktionen av en effektiv 1,5-motor med kontinuerlig automatisk växellåda.

Ford F-150

En pickup full av innovationer som förlorar 300 kg jämfört med tidigare modeller och integrerar ett belysningssystem LED, effektivare motorer och en inbyggd dator som inkluderar en 360 ° videokamera.

Lexus RC F kupé

En sportsedan med klassiska linjer, men det finns mer än bara blicken bakom RC F: en 5,0 V-8-motor med 450 hästkrafter och 520 Nm vridmoment.

Chrysler 200

Efter den medelmåttiga framgången med den tidigare modellen får denna bil intresse igen tack vare de innovationer som introducerats när det gäller säkerhet och interiör.

Toyota Camry XSE

Det japanska huset överger det klassisk stil för ett sportigare tillvägagångssätt. Uppdaterade linjer och många nya funktioner på fjädring och styrning för en avgjort sportigare körupplevelse.

Audi TT

Små justeringar på det externa utseendet men framför allt stora nyheter i interiör. Det centrala instrumentbrädan har ersatts med en 12,3-tums LCD-panel för att styra alla bilens funktioner. Förändringar också med de nya motorerna a turboladdare från 300 hästar.

Lamborghini Huracan

En helt ny modell för de lyckliga få. Denna bil presenterades på bilutställningen i Genève 2014 och har en V-10-motor på 601 hästkrafter kopplad till en sju-växlad växellåda med dubbla kopplingar och en aluminium- och kolram.

De olika tillverkarna har arbetat hårt för att förbli konkurrenskraftiga både estetiskt och tekniskt och förhoppningen är att, förr eller senare, vissa funktioner i high end når också i grundläggande modeller. Nedan hittar du ett galleri med de bilar som nämns i artikeln, som vi är säkra på kommer att få dig att drömma lite.

Gata