De mest produktiva användningsområdena för Lego (foton och videor)

De mest produktiva användningsområdena för Lego (foton och videor)

Nu huvudpersoner i videospel, filmer, annonser och till och med nöjesparker, tegelstenarna Lego de har trots sina sextio år av liv en popularitet som är svår att skrapa. Det är trevligt att notera att deras förtjänst av stimulera kreativitet av människor är lika stark: det är därför vi vill visa dig några av de mest användbara och intressanta användningarna som finns på nätet.

LÄS OCH: PancakeBot, 3D-skrivaren för pannkakor

Kapsylhållare

användning av lego-linsskydd

Den som har att göra med en reflexkamera, för passion eller för arbete, kommer omedelbart att identifiera sig med denna situation: oavsett om du har en ficka, en ryggsäck eller en påse när du tar ett foto, sätt tillbaka linsskyddet det blir en mardröm. Problem som enkelt kan lösas med två platta Lego-bitar: en limmad på locket, den andra på kameraremmen.

Arrangör för nycklar och användbara föremål

användningen av Lego Key Organizer

Principen för föregående objekt kan också utökas: knapparna, fjärrkontroll av porten eller till och med telefonen: hur många gånger har du glömt var du hade lagrat dem så fort du kom in i huset? Utrusta bara vart och ett av dessa föremål med en tegelsten och häng en panel nära dörren: varje gång du går in kan du hänga dina nycklar i det här DIY-bindemedlet!

Bindemedel för spelkontroll

Om våra konsoler, alla staplade ovanpå varandra, lyckas förbli i ordning även utan speciella ingripanden, kan samma sak inte sägas om kontroller: vara de av en Playstation, XBox eller Wii, i bästa fall har du förmodligen alla kastat i en låda. Med några Lego-tegelstenar kan du dock bygga en bekväm stå och sätt tillbaka dem i ordning utan ansträngning.

användningen av lego-spelplattan

Kinect-stöd

användning av lego kinect

Låt oss stanna kvar på konsolens tema: Kinect, tillbehöret för erkännande av rörelser som produceras av Microsoft, har tillåtit en betydande revolution inom videospel, men har den stora bristen att behöva en plan för att stödja den. Om du vill spara utrymme och göra utsikten lite mindre påträngande, så bygger du en stå att hänga den på toppen av TV: n, precis som Wii-sensorn.

Lär ord och siffror till de små

Uppenbarligen kräver detta att du använder klossar som passar din elevs ålder: skriv med en markör bokstäver och siffror på deras sida och använd dem för att komponera meningar och ord, eller för att föreslå aritmetiska utmaningar att lösa!

användningen av lego för att lära sig matematik och ord

Dock för laddning av många mobiltelefoner

användningen av lego-laddningstelefonerEn annan struktur för att möta ett dagligt behov: ofta, när en mobiltelefon till kabeln för laddning, tvingas du placera den på stolar, på någon soffas armstöd eller till och med på golvet, i frånvaro av en närliggande möbel som du kan använda som stöd. Situationen blir också värre när du laddar flera enheter – här är varför du bygger den här Stöd med tegelstenar. Ytterligare förbättringar ger möjlighet att internt driva alla nödvändiga kablar och kodnivåer med färger så att varje familjemedlem har en personlig plats för sin enhet.

Legokalender

Vi avslutar med ett verkligt fascinerande projekt: kalender gjord med Lego, att dela organisationen av olika projekt på kontoret. Grundidén innebär en bred panel att hänga på väggen, indelad i sektorer som representerar de olika dagarna. På varje projekt en färg på tegelstenar tilldelas, och alla kan organisera sina åtaganden genom att helt enkelt fästa ett block av storlek som är proportionellt mot den tid som behövs på rätt dag.

Definitivt ett trevligt hjälpmedel, men inte så bekvämt för en mobil värld som den vi lever i, var det inte för den andra idén att Vitamindesigner, studien bakom detta projekt: a programvara kommer att skanna panelen och via visuellt igenkänning kommer att uppdatera onlinekalendern för alla projektmedlemmar, beroende på hur de har placerat sina tegelstenar.

Tyvärr är projektet fortfarande under utveckling och inte tillgängligt för användning, och vi kan inte låta bli att lämna demonstrationsvideon; men vi är nyfikna på att veta dina idéer: visa oss i kommentarerna vilka problem du har löst eller vilka uppfinningar du har skapat med de berömda tegelstenarna!
http://vimeo.com/specialp/lego
GATA: LifeHacker