De senaste Sonos-högtalarna stöder nu AirPlay 2-teknik från Apple-enheter

De senaste Sonos-högtalarna stöder nu AirPlay 2-teknik från Apple-enheter

Viktiga nyheter för alla ägare av en nyligen talare Är S och en iOS- eller macOS-enhet. Det kaliforniska företaget har faktiskt meddelat införandet av stöd för tekniken AirPlay 2 för Stråle, Ett, Playbase och för högtalarna Spela: 5 andra generationen. Om du å andra sidan också hade en äldre högtalare kan du fortfarande dra nytta av nyheten genom att para ihop den med en av de enheter som just nämnts.

AirPlay 2 tillåter ägare av en iPhone, iPad eller Mac att styra uppspelning av flera ljudenheter kompatibelt samtidigt, samt avsevärt förbättrat stöd a Siri, genom vilket det är möjligt att utfärda röstkommandon för att starta eller stoppa uppspelning, på den specifika högtalaren vi väljer.

LÄS OCH: Apple HomePod, recensionen

Eftersom antalet Sonos-märkta produkter växer ville företaget göra det klart attfrånvaro av programuppdateringen som syftar till att implementera AirPlay 2 på äldre enheter kommer inte att vara ett isolerat fall utan ett filosofi att följa även inom en snar framtid. Å andra sidan är det en praxis som utförs av många producenter, så det är inte så förvånande.

Via: The Verge