DeLorean återvänder till framtiden: sannolik återgång till produktion (video)

DeLorean återvänder till framtiden: sannolik återgång till produktion (video)

En ny lag som nyligen antagits i USA kan tillåta historiska bilar att återgå till produktion i begränsade mängder och med många fördelar: DeLorean Motor Company, ett företag som förvärvade det som var kvar av det ursprungliga företaget för över 30 år sedan, slöser ingen tid och ger fans hopp genom att släppa en ny trailer.

Tack vare denna lag kunde upp till 325 “repliker” av vintagemodeller om året produceras utan att behöva utföra allt säkerhetstest krävs för massproducerade bilar. I trailern hittar du i slutet av artikeln DMC försök att växa genom att introducera en kille som leder DMC-12 (känd av alla som DeLorean) i typiska amerikanska ökenlandskap.

I slutet av turnén går pojken ut ur bilen, tar ut ett mynt (“lyckamyntet” som ger titeln till videon: en halv dollar från 1982, året då företaget förklarade konkurs) och efter att ha övervägt det, kastar den ner i ravinen.

LÄS OCH: Mannen med den största passionen för DeLoreans

En vidskeplig gest som knappast kommer att kunna radera det som varit, men som vi hoppas kommer att ge vika för en ytterligare hyllning av myten. Har du tillgänglighet, skulle du köpa en?

Via: The Verge Source: DeLorean Motor Company