Den här månaden kommer de nya Sony Full-Array-TV-apparaterna till Italien, här är några priser

Den här månaden kommer de nya Sony Full-Array-TV-apparaterna till Italien, här är några priser

Du har satt dig in på serien av Full-Array TV av Sony? Vi har goda nyheter för dig: det japanska företaget kommer med en ny serie till vår marknad den här månaden, kallad XH90, kännetecknas av utmärkt bildkvalitet, fantastiskt ljud och många smarta funktioner.

Dessa TV-apparater är utrustade med tekniken Fullständig matris lokal lokalisering av Sony, som dynamiskt ändrar ljusstyrkan för vissa delar av skärmen baserat på innehållet. På baksidan av TV-apparater från 65 ″ och uppåt hittar vi det akustiska multiljudsystemet som, tack vare två diskanthögtalare, placerar ljudet exakt där åtgärden äger rum, för en mer engagerande vision. Fortfarande om ljudet hittar vi också X-Balanced Speaker-högtalarna.

Panelerna är alla 4K med framerate från 120 fps även via HDMI, vilket gör det också utmärkt för spelare. Saknas inte Android TV, Chromecast-funktioner, kompatibilitet också med Google Assistant, Alexa och Apple AirPlay 2 är HomeKit.

Sony XH90 4K HDR Full-Array LED TV: Viktiga funktioner

Skärmstorlekar: 85 “, 75”, 65 “och 55” 4K HDR X1-processor, för bättre återgivning av djup och konsistens och en mer naturlig färgåtergivning tack vare den “objektbaserade” HDR-remasteringstekniken. Full Array-bakgrundsbelysning med Zoned dimning med X-tended Dynamic Range Acoustic Multi-Audio med X-balanserad högtalare (endast 65 ”och högre modeller; X-balanserad högtalare för alla diagonaler) Ny omgivningsoptimering för optimal bild- och ljudkvalitet i alla miljö. Systemet justerar ljusstyrkan efter ljuset i rummet, ökar den i mycket ljusa miljöer och minskar den om rummet är mörkt, för att få en perfekt syn TRILUMINOS-displayen returnerar alla minsta nyanser av färg, ljus och gradering som registrerats i vardagsrummet från kameralins Dolby Vision och Dolby Atmos-kompatibilitet Diamantskuren ram för tunn design Kompatibel med smarta högtalare, inklusive Google Home- och Amazon Alexa-kompatibla enheter Omedelbar anslutning till de flesta enheter, inklusive Apple AirPlay 2 och HomeKit Snabb åtkomst till ett brett utbud av innehåll och tjänster med Android TV-kompatibilitet med 4K-format med 120 fps (med mjukvaruuppdatering snart tillgänglig) och med nästa generations konsoler Netflix kalibrerat läge garanterar en tittarupplevelse på Netflix alla ‘tecken på filmisk trohet. Utvecklat av Sony bildkvalitetsingenjörer i samarbete med Netflix färgvetenskapsexperter, levererar Netflix Calibrated Mode bildkvalitet som är nära jämförbar med den för huvudskärmar som används som guldstandard i filmproduktionsstudior. Anpassat läge och andra Sony-kalibrerade visningslägen anpassas till användarnas behov utan att förråda regissörens stil

Tillgänglighet och pris

Den nya Full-Array 4K HDR XH90-serien kommer att finnas tillgänglig i butiker och online på från juni. När vi analyserar Sony-webbplatsen kan vi se hur 55 ″-modellen kostar 1.399 € och 65 ″ € 1.699-modellen, medan 75 ″ och 85 ″-modellerna ännu inte har ett pris.